اثر بخشی فرآیندهای راهبردی در گرو مدیریت ریسک است

نمایه بانک : مدیریت ریسک یکی از حوزه های کمتر شناخته شده در سیستم های مالی و بانکی است که بانک ها و موسسات اعتباری اهمیت آن را به خوبی دریافته اند و می دانند که فقدان این مدیریت در مجموعه می تواند باعث بروز رخدادهای ناگواری در حیطه فعالیت های مالی شود.
  • چهارشنبه 5 مهر 1396 ساعت 21:13

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر ، سید محمد اکبر السادات مدیر ریسک با اشاره به مأموریت مدیریت ریسک در بانک‌ها، سازمان‌های مالی و سرمایه‌گذاری گفت: ارائه خدمات اطمینان‌ بخشی، مشاوره‌ای مستقل و بی‌طرفانه به اعضای هیئت عامل، هیئت مدیره، ایفای نقش بازوی اجرایی "کمیته عالی مدیریت ریسک" به منظور شناسایی، پایش و کنترل ریسک‌های مؤسسه در راستای ایجاد ارزش افزوده و بهبود عملیات آن همگام با کاهش ریسک‌های مخاطرات از جمله وظایف سازمانی این مدیریت می‌باشد.

اکبر السادات افزود: مدیریت ریسک با ایجاد رویکردی منظم و سیستماتیک کمک می‌کند که برای دستیابی به اهداف تعیین شده، اثربخشی فرآیندهای راهبری، ریسک ها را کنترل و آن ها را ارزیابی نموده و بهبود بخشد.

وی با تاکید بر مزایا و حُسن مدیریت ریسک در ارکان اقتصادی کشور و به خصوص مجموعه های مالی تاکید نمود: مدیریت ریسک جزء لاینفک ارکان اقتصادی کشور است. سنجش عملکرد و بازدهی اقتصادی با سطح ریسک فعالیت‌های اقتصادی سنجیده می‌شود لذا جدای از این‌که مدیریت ریسک توسط چه واحد سازمانی صورت پذیرد، همه مجموعه‌های اقتصادی در فعالیت‌های خود اظهار نظر مدیریت ریسک را در تصمیم‌گیری‌های خود لحاظ  می نمایند.


ثبت نظر

ارسال