درک نیاز مشتری، اولین گام ورود به عرصه بانکداری دیجیتال /

رفع احتیاجات ضروری با وام قرض الحسنه بانک ملی ایران

نمایه بانک : بانک ملی ایران به‌منظور رفع احتیاجات ضروری مشتریان و با حفظ و تقویت سنت پسندیده قرض‌الحسنه بیش از 33 هزار فقره تسهیلات از محل منابع قرض‌الحسنه با کمترین کارمزد در هفت ماه ابتدای سال جاری پرداخت کرده است./ عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه درک نیاز مشتری، اولین گام ورود به عرصه بانکداری دیجیتال است، گفت: اجرای فرهنگ بانکداری دیجیتال، تغییر فرایندها و بروزرسانی آنها در راستای دیجیتالی شدن بانک و همچنین پرهیز از اقدامات جزیره ای و داشتن تفکر سیستمی در گام های بعد بسیار حائز اهمیت هستند.
  • شنبه 9 آذر 1398 ساعت 17:45

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، تسهیلات قرض‌الحسنه رفع احتیاجات ضروری راهی است تا بانک در مواقع ضروری مانند هزینه درمانی، کمک هزینه تحصیلی، تعمیر و تأمین مسکن و... در کنار مشتریان ارجمند خود باشد.

 

بانک ملی ایران از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه تعداد 33 هزار و 220 فقره وام قرض الحسنه رفع احتیاجات ضروری به ارزش یک هزار و 149 میلیارد و 932 میلیون ریال پرداخت کرده است.

 

این بانک در سال گذشته نیز بیش از  67 هزار فقره وام قرض الحسنه رفع احتیاجات ضروری تخصیص داد که ارزش ریالی آن به یک هزار و 987 میلیارد و 283 ریال می رسد.

 

در هفت ماه ابتدای امسال همچنین مبلغ 12 میلیارد و 650 میلیون ریال وام قرض الحسنه تعمیر مسکن از سوی بانک ملی ایران پرداخت شده است.

 

در عین حال  در مدت مذکور به منظور رفع نیازهای فوری و ضروری متقاضیان، تعداد 232 هزار و 110 فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش دو هزار و 685 میلیارد ریال و 310 فقره تسهیلات جعاله به ارزش سه هزار و 521 میلیارد ریال توسط بانک کارگشایی از واحدهای تابعه بانک ملی ایران پرداخت شده است.

 

درک نیاز مشتری، اولین گام ورود به عرصه بانکداری دیجیتال

 

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، محمود شایان در همایش بررسی عملکرد اداره امور شعب استان کرمان و ارائه راهکارهای تحقق اهداف که با حضور فرهاد معقول مدیر امور منطقه دو کشور، سعدالله عیسی زاده مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی، مختار محمدی رئیس اداره کل حسابداری و بودجه و مسئولین اداره امور، روسای شعب، کارشناسان و روسای دوایر ستادی استان برگزار شد، با تاکید بر لزوم توجه به توسعه بانکداری دیجیتال گفت: وزارت اقتصاد و دارایی از ابتدای سال، طرح اقتصاد هوشمند و بانکداری دیجیتال را مطرح و سند آن را به بانک ابلاغ کرد که بر اجرای آن توصیه شده است.

 

وی تصریح کرد: حرکت به سمت نیازهای مشتری، کاهش هزینه ها، استفاده درست از منابع و داده ها و تبدیل آن به دانشی در راستای انجام خدمات بهتر از مزایای اجرای این طرح هستند و باید در این عرصه آگاهانه گام برداشت.

 

شایان به لزوم بررسی و پایش تاثیرات تصمیمات در واحدها پرداخت و همچنین اطمینان از عدم افزایش هزینه ها در راستای  اجرای طرح مذکور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اساساً بانکداری دیجیتال به معنای خرید فناوری نبوده بلکه تغییر در فرایند کسب و کار است.

 

این عضو هیات مدیره بانک ملی ایران عنوان کرد: با ارائه یک محصول نمی توانیم بگوییم دیجیتالی شده ایم بلکه این فرایند باید در تمامی عرصه ها صورت گیرد و تبدیل به فرهنگ شود. به عنوان مثال در بخش اعتباری تاثیر نقش نیروی انسانی در قضاوت برای اعطای تسهیلات بانکی باید کمتر شده و این مهم با تکیه بر سیستم مبتنی بر پایه داده ها، پیشینه مشتری و اعتبارسنجی صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه تنها در این صورت است که می توانیم بگوییم در راه دیجیتالی شدن گام برداشته ایم، استقرار سیستم جامع تسهیلات بانک ملی ایران را گامی بزرگ و موثر در این عرصه دانست.

 

تاکید بر دستیابی به اهداف بانک

 

فرهاد معقول مدیر امور شعب منطقه دو کشور با اشاره به تاکیدات مدیرعامل بانک درخصوص راهبردهای اساسی سودآوری و حرکت پر شتاب تر به سوی بانکداری دیجیتال، لازمه تحقق این هدف را تلاش همه جانبه همکاران و استفاده بهینه از همه ظرفیت ها عنوان کرد.

وی در ادامه بر داشتن برنامه دقیق و عملیاتی در استان و استفاده حداکثری از ابزارها و محصولات بانک تاکید کرد.

 

لزوم استقرار طرح برند بوک

 

مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی بانک نیز ضمن تاکید بر استقرار طرح برند بوک در بانک ملی ایران، آن را محصول تحقیقات دو ساله در عرصه یکسان سازی برند بانک دانست و بر اجرای دقیق آن در سراسر کشور تاکید کرد.

 

 سعد الله عیسی زاده تضییع اموال بیت المال را در اغتشاشات اخیر حرکتی کور و ناشی از ضعف و استیصال دشمنان جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران دانست و ضمن محکوم کردن آن، از تلاش ها و زحمات شبانه روزی همکاران در برقراری و تداوم خدمات بانکی به مشتریان ارجمند بانک قدردانی کرد.

 

تاکید بر جذب منابع ارزان قیمت

 

مختار محمدی رئیس اداره کل حسابداری و بودجه بانک نیز با ارائه مدل ساختار ترازنامه بانک، به تشریح عوامل موثر بر دارایی ها و همچنین سودآوری بانک پرداخت.

 وی با اشاره به لزوم افزایش و جذب سپرده های ارزان قیمت، ترکیب منابع را نیز مورد تاکید قرار داد و رشد متوازن دارایی ها و بدهی ها را از عوامل موثر بر سودآوری بانک برشمرد.

 

همچنین جاوید قوامی رئیس اداره امور شعب استان کرمان نیز گزارشی از آخرین وضعیت عملکرد، برنامه ها و اهداف بانک ملی استان تا پایان سال جاری ارائه کرد.

در پایان نیز شعبه خیابان امام جمعه کرمان (کد 8068 ) با حضور فرهاد معقول مدیر امور شعب منطقه دو کشور  و تعدادی از مشتریان خوش نام بانک ملی ایران افتتاح شد.


ثبت نظر

ارسال