اعطای 250 میلیارد تومان تسهیلات به استان قم در سال 95/ فلسفه وجودی بانک صنعت و معدن حمایت از توسعه اقتصادی کشور است

نمایه بانک : مبلغ 250 میلیارد تومان در سال 1395 از سوی بانک صنعت و معدن به واحدهای صنعتی استان قم پرداخت شده است./ عملکرد شعب هر بانک به ویژه بانک های تخصصی در مناطق مختلف کشور تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی و صنعتی آن مناطق دارند و می تواند چهره استان ها و در مجموع کشور را دگرگون کند.
  • سه شنبه 21 آذر 1396 ساعت 18:27

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ، سهم استان قم از کل تسهیلات پرداختی این بانک به استان های کشور در سال گذشته 1 . 3 درصد است.
این تسهیلات به منظور ایجاد، توسعه و تکمیل، بازسازی و تامین سرمایه در گردش واحدهای مختلف صنعتی استان قم پرداخت شده است.
گفتنی است بانک صنعت و معدن از ابتدای اجرای طرح رونق تولید تاکنون حدود 172 میلیارد تومان تسهیلات نیز در قالب این طرح به صنایع کوچک و متوسط استان قم پرداخت کرده است.

سرپرست شعبه بانک صنعت و معدن کاشان:
فلسفه وجودی بانک صنعت و معدن حمایت از توسعه اقتصادی کشور است

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ، عملکرد شعب هر بانک به ویژه بانک های تخصصی در مناطق مختلف کشور تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی و صنعتی آن مناطق دارند و می تواند چهره استان ها و در مجموع کشور را دگرگون کند.
در همین خصوص پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن با علیرضا رحیمی کاشانی، سرپرست شعبه بانک صنعت و معدن کاشان گفتگویی داشته که می خوانید:
استان از نظر توسعه صنعتی در چه وضعیتی قرار دارد و پتانسیل های استان برای توسعه صنعتی چیست؟
ازآنجائیکه بانک صنعت ومعدن به عنوان یک بانک تخصصی رسالت خودرا در تامین مالی وحمایت از پروژه های صنایع کوچک ،متوسط وبزرگ می داند در این راستا با عنایت به دولتی بودن بانک وفلسفه وجودی خود درصدد حمایت توسعه اقتصاد کشور در سراسر ایران اسلامی بوده وشهر کاشان نیز از این امر مستثنی نمی باشد، این شهر دارای پتانسیل های زیر ساختی در زمینه ها صنعتی ومعدنی بوده و صنایع بسیار مهمی ازجمله صنایع  نساجی ،ریسندگی وبافندگی، فرش ماشینی و دست باف ، تولید خودرو، گلابگیری ، گردشگری را دارا می باشد که در این اوصاف از شخصی به نام ارباب  تفضلی بعنوان پایه گذار صنعت نساجی در کاشان ( سال 1313 ) نام برده که ازوی به عنوان پدر نساجی ایران یاد می گردد.
 از دیگر پتانسیل های بااهمیت شهر کاشان موقعیت استراتژیک شهر کاشان (قرارداشتن بین دوقطب بزرگ اقتصادی وصنعتی کشور، استانهای اصفهان وتهران با حدود فاصله 200تا 250کیلومتر از هریک ) و دسترسی ارتباطی مناسب همانند اتوبان تهران اصفهان، فرودگاه بین الملی امام خمینی و شبکه راه آهن شمال به جنوب کشوررا شامل می شود که این امر امکان دسترسی گردشگران وسرمایه گذاران داخلی وخارجی را به حد اکثر می رساند.
بانک صنعت و معدن در فعال ساختن پتانسیل ها و ایجاد واحدهای صنعتی در استان تاکنون چه نقشی داشته است؟
کاشان به عنوان شهر صنعتی  در رتبه پانزدهم صنعت کشور قرارداشته و بعنوان پنجمین شهر ثروتمند ایران شناخته شده است این شهر دارای 1100 واحد صنعتی وتعداد 8 شهرک صنعتی وناحیه صنعتی بوده که در حال حاضر تعداد مجوز های صنعتی این شهر1925 فقره وتعداد طرح ها با پروانه بهره برداری فعال  1464 واحد می باشد همچنین درکاشان بیش از100 معدن فعال وجود دارد که اشتغالی بالغ بر 2000 نفر به صورت مستقیم ایجاد نموده است بانک  صنعت ومعدن کاشان با ورود در زمینه نساجی ، فرش ماشینی ، خودرو سازی ، صنایع فولادی وآلیاژی باعث رونق بیشتر واحد های صنعتی گردیده که با افتتاح ساختمان جدید شعبه انتظار آن می رود با افزایش سطح اختیارات وتامین نیروی انسانی مورد نیاز، نسبت به تحقق بیشتر توسعه صنعتی واقتصادی این شهر جامه عمل پوشانده شود.
چه راهکارهایی برای ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتریان دارید؟
با عنایت به تکالیف بانک و مدیریت محترم ارشد، وظیفه اصلی ما به عنوان یک واحد تخصصی تسهیل گری وارائه خدمات مالی وبانکی مطلوب وارائه خدمات مشاوره ای به طرحهای صنایع کوچک ومتوسط وبزرگ عنوان گردیده است لذا این شعبه جهت تحقق اهداف عالیه بانک با بررسی فنی ونیاز سنجی واقعی طرحها جهت پاسخگویی به نیازهای متقاضیان اقدام ودرراستای اقتصاد مقاومتی با بهره گیری از منابع داخلی خود واستفاده از ظرفیتهای صندوق توسعه ملی وبانک مرکزی  درصدد جذب وتمرکز حسابهای مشتریان خواهد بود.
 همچنین با توجه به تعاملات سازنده خود با فرمانداری ویژه ،اداره صنعت معدن تجارت ، اتاق بازرگانی ودیگر سازمانهای  تاثیر گذار ضمن بررسی  ونیاز سنجی های لازم جهت استفاده بهینه ازظرفیتهای بالقوه کاشان در صدد ارزی شدن شعبه بوده و درخواست استقرار شرکتهای لیزینگ ، کارگزاری وصرافی بانک به مدیریت محترم ارشد بانک ارسال وپیگیر های لازم در دست انجام است.
طی سال های اخیر چه واحدهای صنعتی در استان شما بهره برداری شده و چه میزان اشتغال ایجاد کرده است؟
تعداد طرحهای به بهره برداری رسیده توسط بانک در زمینه سرمایه گذاری ثابت شامل شرکت ذوب آهن کبیرراوند به مبلغ 20 میلیارد ریال وارزی به مبلغ 7،700،000 یورو ، شرکت سایپا کاشان به مبلغ 400 میلیاردریال، شرکت ساویز بافت راوند به مبلغ 18،000،000 یورو ، نادیا فرش کاشان به مبلغ 54،000 میلیون ریال وبافته های پازیریک به مبلغ 70،000 میلیون ریال می باشد که تاکنون مبلغ 893،000 میلیون ریال پرداخت شده است لازم به ذکر است که طرحهای مذکوراشتغال زایی  بالغ بر 250 نفر را به همراه داشته است. 
همچنین پرداخت تسهیلات در غالب سرمایه در گردش به مبلغ 731،000 میلیون ریال تا کنون به شرکتهای ایران گلاب مرغوب ، هامون نایزه ، نساجی آسایش کاشان ، یلدای کویر ، آلیاژ گستر هامون ، طلا ریس ، بافته های پازیریک وکاشان ریس شفق  صورت پذیرفته است.
تعداد واحدهای صنعتی در حال اجرا در استان ؟ درصد پیشرفت آنها؟

با کمال خرسندی باید گفت که تمام طرحهایی که در این شعبه کلید خورده است به بهره برداری کامل رسیده ودرحال حاضر پذیرش چند طرح از جمله پویا آلومینیوم کاشان با هزینه سرمایه گذاری 103،000 میلیون ریال، شرکت آدینه بافت حریر کاشان ، شرکت سایپا سیتروئن وشرکت شاهکار درین و.. دردست اقدام می باشد.

ثبت نظر

ارسال