به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین ، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک که در مراسم افتتاحیه این دوره به همراه جمعی از مدیران و اعضای هیات مدیره حضور داشت، ضمن تقدیر از دست اندرکاران اجرای این دوره، گفت: بحث ریسک و مدیریت ریسک، تطبیق و مبارزه با پولشویی در چارچوب بحث بانکداری شرکتی از مواردی است که برای بانکها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: در همین راستا استقرار سیستم مدیریت ریسک مطابق با استانداردهای روز دنیا و آموزش پرسنل از موارد حائز اهمیت است.
پورسعید همچنین با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده گفت: اقدامات لازم برای استقرار واحدهای پولشوئی، ریسک و تطبیق بصورت واحدهای مستقل در بانک انجام شده است.
در ادامه مهدی آزادی رئیس اداره پولشوئی، ریسک و تطبیق با اشاره به دوره مذکور گفت: دورهای که در بانک ایران زمین برگزار شده چهارمین دوره آموزشی مدیریت جامع ریسک در بانکهای کشور است، که با دعوت از یک مدرس غیر بومی در کشور انجام شده است.
در این دوره آموزشی آقای لمن از کشور سوئیس که یکی از کارشناسان خبره حوزه ریسک بانکی است، به عنوان مدرس حضور داشت.
بازدید مدیر استانی بانک ایران زمین از کارخانه ایران نوبافت
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین ، محمد رضا سبزواری مدیر استانی بانک ضمن بازدید از خطوط تولید این کارخانه با اشاره به پیشینه صنایع در استان اصفهان افزود: این شهر سالهای متمادی به عنوان قطب نساجی کشور مطرح و قوی ترین رکن نساجی ایران در طول چندین دهه بوده است.
وی در ادامه با اشاره به درگیری های صنعت نساجی و مشکلات آن، گرفتاری های موجود را مستقیم مرتبط با خود این صنعت ندانست و معضلاتی همچون قاچاق را از مهمترین مسایل روز اقتصاد و تاثیر گذار در شرایط فعلی بر شمرد.
وی در سخنان پایانی خود در این جلسه به تشریح ارائه انواع خدمات و همچنین رسالت های محیط زیستی بانک ایران زمین پرداخت و ضمن ابراز خرسندی از همکاری با ظرفیت های تخصصی صنعت نساجی گفت: امیدواریم با ایجاد و افزایش رابطه متقابل به نحو احسن بتوانیم در جهت رفع بخشی از مشکلات کارخانه گام های مثبتی برداریم.
سپس حبیب اله شاه کرمی مدیر عامل کارخانه ضمن خیر مقدم به تشریح تاریخچه کارخانه پرداخت و افزود ایران نو بافت در سال 1360 با مساحتی بالغ بر 50 هزار متر مربع تاسیس شده است و این واحد تولیدی قادر به تولید سالانه 7 هزار تن نخ رنگی و پارچه ای است که به طور مستقیم برای 200 نفر ایجاد اشتغال کرده و علاوه بر تامین نیاز های بازار داخلی محصولات خود را به کشور های آسیایی نیز صادر می کند.
در پایان این جلسه طرفین بر گسترش روابط فی مابین تاکید کردند.