به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی ، دکتر سلیمانی در این جلسه نقش پژوهشکده بیمه در ارائه راهکارهای جدید برای دوران تحریم را بسیار کلیدی خواند وگفت:پژوهشکده بیمه برای این دوران باید راهکارهای علمی و قابل اجرا به صنعت بیمه ارائه دهد.
وی افزود: فعالیت های این سازمان باید در راستای رفع نیاز های صنعت بیمه باشد و اگر پژوهش ها به قانون و مقررات تبدیل نشود، صنعت بیمه نمی تواند از آنها منتفع شود.
دکتر سلیمانی با تاکید بر برقراری رابطه بیشتر پژوهشکده بیمه با شرکت های بیمه گفت: شرکت های بیمه نیاز اساسی به مشاوره و یافته های پژوهشی برای رفع مشکلات و پیشرفت در حوزه کاری خود دارند و پژوهشکده بیمه با ایجاد این فضا می تواند هم در بخش آموزش نیروهای تخصصی و هم در حوزه پژوهشی به آنها خدمت ارائه نماید.
رییس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود، پژوهش را محور اصلی فعالیت های پژوهشکده بیمه دانست و گفت: هرچند آموزش نیروهای متخصص از دستاوردهای بسیار خوب صنعت بیمه محسوب می شود اما نباید آموزش، پژوهشکده بیمه را دچار روزمرگی کند و از اهمیت پژوهش کاسته شود.
وی در ادامه افزود: پژوهشکده بیمه باید بیش از پیش در حوزه برگزاری سمینارهای بین المللی و منطقه ای و همچنین ارتباط با دانشگاه ها فعالیت نماید.
دکتر سلیمانی با ابراز نگرانی از حذف رشته مدیریت بیمه در برخی از دانشگاه ها گفت: این موضوع در آینده صنعت بیمه و کمبود نیروی متخصص و آکادمیک اثر منفی خواهد گذاشت و باید پیگیری شود که دلیل حذف این رشته چه بوده است.
رییس کل بیمه مرکزی در پایان از عملکرد خوب پژوهشکده بیمه در سال های اخیر قدردانی کرد و گفت: امیدوارم پژوهشکده بیمه با ارائه پژوهش های کاربردی به رشد بیمه که یکی از شاخص های توسعه یافتگی است، کمک نماید تا صنعت بیمه به جایگاه واقعی خود در میان مردم و اقتصاد دست یابد.
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه دکتر صفری، سرپرست پژوهشکده بیمه به ارائه گزارش عملکرد و برنامه های این سازمان پرداخت.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی ، دکتر غلامرضا سلیمانی- رییس کل بیمه مرکزی- در بازدید از مرکز فن آوری اطلاعات و دیتاسنتر بیمه مرکزی از ظرفیت ها و قابلیت های زیر ساخت سامانه سنهاب بازدید کرد و در دیدار با کارکنان این مجموعه گفت: سامانه نظارتی سنهاب باید به سمت آنلاین صددرصدی حرکت کند تا مباحث نظارتی با دقت و جدیت بیشتری پیگیری شود.
رییس شورای عالی بیمه که در جمع اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، مدیران کل و کارشناسان حوزه فن آوری سخن می گفت با ابراز خرسندی از عملکرد سامانه سنهاب، تاکید کرد: باید سرعت تحولات حوزه فن آوری را بالا ببریم چرا که با توجه به شرایط فعلی جهان هرگونه کم کاری و درنگ می تواند ما را با مشکلات زیادی روبرو کند.
وی افزود: تحقق اهداف و برنامه های مجموعه حاکمیتی و نظارتی بیمه مرکزی در گرو توسعه فن آوری و تکمیل سامانه سنهاب است و به همین خاطر باید در این حوزه تلاش بیشتری صورت بگیرد.
دکتر سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: نظارت میدانی و فیزیکی یک شیوه سنتی است که دیگر جایگاه قابل قبولی ندارد و باید به سمت نظارت آنلاین پیش برویم.
وی خاطرنشان کرد: بی تردید اطلاعات صحیح، تحلیل دقیق و سرعت بالای دسترسی به اطلاعات صنعت بیمه می تواند ضمن تکمیل فرایند نظارت، در افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور نیز نقش موثری ایفا کند.
رییس کل بیمه مرکزی اظهار داشت: باید درجه مقبولیت رشته بیمه در دانشگاه ها بالاتر برود و شرایط به گونه ای باشد که دانشجویان به ادامه تحصیل در این رشته علاقمند شوند.
وی با تاکید بر اهمیت صدور کد یکتا در صنعت بیمه، گفت: کد یکتا سند محکم اصالت بیمه نامه هاست و قطعا می تواند در اعتمادسازی عمومی نقش مهمی داشته باشد که ان¬شاءالله بعد از تکمیل زیرساخت ها این مساله را نیز به طور جدی دنبال خواهیم کرد.
شایان ذکر است سید قاسم نعمتی - رییس مرکز فاوای بیمه مرکزی - در جریان این بازدید ضمن تشریح الزامات قانونی و تکالیف حوزه فاوا، گزارشی از سامانه سنهاب ارائه کرد.