به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی ، هاشمی در این مراسم گفت: بیمه گذاران دنبال شفافیت در قراردادها هستند؛ روش فرست لاست برای خودروهای اتوبوسرانی هم می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به خاطرات مرحوم آیت الله هاشمی گفت: در سال ۱۳۷۳ حق بیمه تولیدی حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان در سال بود ولی امروز رقم پرتفوی بیمه ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
هاشمی با اشاره به آتش سوزی ساختمان پلاسکو اظهار داشت: در پلاسکو نمی توانیم پرداخت بیمه ای داشته باشیم زیرا مدیران شهری بیمه را جدی نگرفته اند.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: براساس ارقامی که در مطبوعات خواندم در زلزله کرمانشاه تعهد بیمه ای ۱۳۰ میلیارد تومان است ولی رقم خسارت ها بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ارزیابی شده است.
وی تصریح کرد: این آمادگی را داریم بستر عقودی را برای چنین فعالیت هایی در تمامی شهرها آماده کنیم.
هاشمی با اشاره به خدماتی که صنعت بیمه به شهرها ارائه می دهد، گفت: یکی از این خدمات، مسئولیت جامع شهرها و شهرداری هاست که براساس متن آن، چنانچه شهرداری ها خسارتی را به اشخاص حقیقی و حقوقی وارد شود، پرداخت می کند.
رئیس شورای شهر تهران خدمت دیگر شرکت های بیمه را بیمه های مهندسی عنوان کرد و افزود: این بیمه نامه عیوب اساسی و پنهان ساختمان ها را در طول سال های آینده مورد نظر قرار می دهد که می تواند برای توسعه شهری بسیار مهم باشد.
هاشمی اظهار داشت: این بیمه نامه عیوب پنهان ساختمان، مصالح نامرغوب و مسائل مربوط به طراحی و غیره را بیمه می کند؛ لازم است تبلیغات بیشتری برای افزایش آگاهی و فراگیر شدن این بیمه نامه انجام شود.