به گزارش نمایه بانک ، به نقل از ایسنا , به نقل از خبرگزاری فرانسه، حجم این بسته که قرار است طی ۳۶ ماه به آرژانتین تخصیص داشته شود، بزرگترین از نوع خود در تاریخ صندوق بین المللی پول است و پس از آن تخصیص داده می شود که پیامدهای ریزش سهام، تورم ۲رقمی و افزایش کسری بودجه آرژانتین به تدریج در حال سرایت به سایر اقتصادهای در حال توسعه چون ترکیه، برزیل و مکزیک است و بانکهای مرکزی این کشورها را مجبور به افزایش نرخ بهره کرده است.
مقامات آرژانتینی پیشتر نسبت به آثار افزایش نرخ بهره در آمریکا و تقویت دلار بر اقتصاد کشورشان ابراز نگرانی کرده اند. انتظار می رود در نشست این هفته بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره افزایش یابد. روسای بانک مرکزی اندونزی و هند نیز ازبانک مرکزی آمریکا خواسته اند در این خصوص محتاطانه تر عمل کند.
نیکلاس دخونه- وزیر خزانه داری آرژانتین- در حاشیه امضای موافقت نامه اعطای بسته نجات با صندوق بین المللی پول در بوینس آیرس گفت: این بسته ۱۱ برابر بیشتر از سهمیه در نظر گرفته شده قبلی برای آرژانتین است و نشان دهنده حمایت جامعه جهانی از این کشور است. این خبر خوبی است که یکپارچگی با جهان به ما اجازه برخورداری از چنین حمایتهایی را می دهد.
این احتمال وجود دارد که در مرحله نخست، آرژانتین حدود ۳۰ درصد از کل مبلغ تخصیص یافته بسته نجات را دریافت کند. به عنوان بخشی از توافق، آرژانتین دستیابی به رشد ۲.۷ درصدی در سال جاری و ۱.۳ درصدی در سال آینده را هدف گذاری کرده است. هم چنین نرخ تورم سال ۲۰۱۹ در سطح ۱۷ درصدی هدفگذاری شده است.
کریستین لاگارد- رئیس صندوق بین المللی پول- نیز در بیانیهای از اقدامات دولت آرژانتین قدردانی کرد: این برنامه توسط دولت این کشور طراحی شده است که یکی از اهداف آن، تقویت اقتصاد برای بهره مندی تمامی مردم آرژانتین از شرایط مساعدتر است.