امیر کاوه افزود: مانند سایر واحدهای تولیدی، مشکل تسهیلات در گردش از دیگر مشکلات واحدهای لوله و پروفیل سدید است که به وزیر صنعت،معدن و تجارت منعکس شد.
به گفته وی، شمار واحدهای تولیدکننده لوله و پروفیل که عضو سندیکای این صنف هستند، بیش از 130 واحد است که چنانچه با ظرفیت کامل فعالیت کنند امکان اشتغال افزون بر 180 هزار نفر را خواهند داشت.
کاوه گفت: علاوه بر مشکل تامین مواد اولیه، موضوع خروج از رکود از دغدغه های فعالان صنعت لوله و پروفیل است که فعال سازی طرح های عمرانی در چارچوب برنامه ششم توسعه در این امر نقش بسزایی خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت واحد صنعتی سدید به مدت سه سال به دلیل مشکل تامین مواد اولیه متوقف شده بود، اما اکنون با توان 50 تا 60 درصدی، فعالیت خود را از سرگرفته است.
آمارهای منتشر شده نشان می دهد، ظرفیت لوله سازی قطور کشور سالیانه به چهار میلیون تن می رسد، اما واحدهای لوله سازی با یک چهارم ظرفیت فعالیت می کنند.
کاوه گفت: مشکل سود مرکب،عرصه را بر تولیدکنندگان تنگ کرده و انتظار می رود وزیر صنعت،معدن و تجارت در این زمینه رایزنی های لازم را با طرف های مربوطه انجام دهد تا بار سنگینی از دوش تولیدکنندگان برداشته شود.
وی اضافه کرد: اکنون به دلیل مشکلات مواد اولیه و مالی، واحد صنعتی سدید ناگزیر از فعالیت به شکل کارمزدی است، زیرا کارفرما با ورق وارداتی و نیز از واحدهای داخل به شکل کارمزدی سفارش تولید می دهد که این امر فقط امکان تامین حقوق کارگران را که شمار آنها به 550 نفر رسیده است، می دهد.
دبیر سندیکای لوله و پروفیل گفت: موضوع کاهش تعرفه 20 به 10 درصدی برای واردات ورق به وزیر صنعت،معدن و تجارت منتقل شد و انتظار می رود در ابلاغ آن تسریع شود.
کاوه ، درخواست رسیدگی به مساله بیمه تامین اجتماعی که معضلی برای واحد های تولیدی شده است را از دیگر محورهای مطرح شده با وزیر صنعت بیان کرد.
پیش از این نعمت زاده اعلام کرده بود،: امسال یک میلیون و 100 هزار تن ورق مورد نیاز اعضای سندیکای مزبور را فولاد مبارکه تامین کند و نورد و لوله اهواز به همراه فولاد خزر هر یک 500 هزار تن از نیاز لوله پروفیل سازان را فراهم کنند.
35223