به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، غلامحسین شافعی در نشست صبحانه کاری فعالان اقتصادی که با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد با بیان اینکه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات حرف قابل توجهی برای گفتن در بازارهای عراق ،افغانستان و آسیای مرکزی داریم افزود: این حوزه می تواند نقطه شروع همکاری بخش خصوصی و دولت و ظرفیت های اتاق بازرگانی ایران نیز در این زمینه قابل توجه است.
رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: کشور ما در این حوزه تا حدی جوان است اما ظرفیت ها و قابلیت های کشور در این زمینه بالاست و ظرفیت های پیش روی کشور هم با توجه به جغرافیای ایران و نیاز کشورهای منطقه بالاست.
شافعی با بیان اینکه بسیاری از دغدغه ها و مشکلات بخش خصوصی به گوش رییس جمهور نمی رسد گفت: به نظر می رسد بسیاری گوش شنوا ندارند.
وی ادامه داد: در موضوع برجام، اتاق از دولت به طور کامل حمایت کرد و برای موفقیت آن نظر کارشناسی داشته و دارد اما از این نظر کارشناسی نباید تعبیر دیگری شود.
وی اضافه کرد: امیدواریم با توجه جدی وزارت ارتباطات از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در داخل و خارج از کشور استفاده بیشتری شود.
نایب رییس اتاق بازرگانی ایران هم با انتقاد از اینکه فعالان کانال های تلگرامی باید مجوز دریافت کنند، گفت : در دنیای کنونی دریافت مجوز دیگر نشان از ساماندهی نیست ، بلکه نشان بی اعتمادی به شهروندان است.
پدرام سلطانی افزود: نگاه دریافت مجوز مانع فعالیت شرکت های نوپا (استارتاپ) خواهد بود و باید این نگاه تغییر کند.
امیرحسین دوایی معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست به ایجاد یکصد هزار شغل در بخش ارتباطات وفناوری اطلاعات (آی سی تی ICT ) کشور اشاره کرد و گفت: انواع و اقسام طرح هایی که این وزارتخانه، اپراتورهای تلفن همراه و سایر اپراتورها و شرکت های دارنده پروانه های ارتباطات ثابت (اف سی پی FCP ) طراحی کرده اند نه تنها موجب این حجم اشتغال شده است بلکه اشتغال های جدیدی را هم بوجود خواهند آورد.
دوایی در این باره گفت: علاوه بر اشتغال مستقیمی که در فضای مجازی ایجاد شده - این بخش اشتغال غیرمستقیم زیادی هم به دنبال داشته است زیرا ایجاد هریک شغل مستقیم در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات حداقل سه شغل غیر مستقیم ایجاد می کند.