به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ عبدالعظیم بهفر در حاشیه اعطای نشان گردشگری حلال به یکی از فروشگاههای زنجیرهای تهران گفت: بحث عرضه محصولات غذایی حلال برای نخستین به دستور امام راحل در خصوص واردات گوشت مطرح شد و بعد از ان کشورهای مختلفف اسلامی از جمله مالزی به این مضوع پرداختند به طوری که مالزی محور توسعه خود برپایه محصولات حلال قرار داد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت افزود:ایران از ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن به یکی از پیشگامان تولید و عرضه محصولات غذایی حلال برخوردار است و وزارت بهداشت نقش تعیین کننده ای در نظارت بر عرضه این محصولات در بازارهای صادراتی برای اطمینان بخشی به مصرف کنندگان برعهده دارد .
مسیح انصاری مدیرعامل تشکل حمایت از حقوق مصرف کنندگان هم در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما بر ضرورت رعایت حقوق مصرف کنند در فرایند تولید و عرضه محصولات حلال تاکید کرد و افزود : امروز شاهد گسترش روز افزون عرضه محصولات و خدمات حلال در قالب توسعه گردشگری حلال هستیم.
وی افزود: توسعه تفرجگاه ها و اقامتگاه های حلال در کنار عرضه غذای حلال باید در کنار احترام به حقوق مصرف کنندگان باشد و این حقوق شامل ارائه خدمات مناسب، عمل به وعده های ارائه شده به مشتری و توجه به کیفیت محصولات و خدمات است و این راه گریز ناپذیر مشتری مداری و توسعه بازار محصولات حلال است.
حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی عضو شورای اسلامی شهر تهران هم در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما ؛گفت: در گردشگری حلال باید به فرهنگ دینی توجه داشت و فعل حرام مرتکب نشد زیرا در سفری که رعایت ضوابط دینی نشود، آن سفر حرمت آور است.
وی افزود: باید در سفر حلال به حلال بودن غذا و غصبی نبودن محل اقامت و هرآنچه به موضوعات دینی مربوط می شود دقت کرد.
عضو شورای شهر تهران گفت: بعضی از کشورها از محل گردشگری درآمدهای زیادی کسب می کنند و چرخ اقتصاد خود را به گردش در می آورند و ما نیز می توانیم در کشور با وجود جاذبه های زیاد زیارتی، تاریخی و تفریحی با تدوین کامل قوانین حقوقی و فقهی از گردشگران خارجی میزبانی کنیم.
امروز در مراسمی با حضور تعدادی از مسئولان شهری، برند گردشگری حلال به یکی از فروشگاه های زنجیره ای تهران اعطا شد.