به گزارش نمایه بانک ، به نقل از تسنیم ، اصغرنورالله زاده درباره مشاغل خانگی روستایی گفت: در راستای مشاغل خانگی روستایی مزیتهای رقابتی روستایی شناسایی شده و قرار است در آن سرمایه گذاری مناسب مبتنی بر نگاه محلی و منطقه ای انجام شود.
وی بابیان اینکه به دنبال توسعه محلی هستیم افزود: باید دنبال کارتوسعه روستایی باشیم،باید ظرفیت های اشتغال زایی در روستاها را شناسایی کنیم. ما مزیتهای فرهنگی، طبیعی و اقتصادی را شناسایی میکنیم.
نورالله زاده با بیان اینکه دو استراتژی در توسعه روستا در دستور کار داریم افزود: در فرآیند کار دو استراتژی داشتیم.یک استراتژی منبعث از منبع گرایی است که آن چیزی که منبع مزیت رقابتی است را مبنا قرار دادیم. استراتژی دوم نیز متناسب با بازار و نیاز آن است. هر محیط روستایی قابلیت تولید دارد. بازار روستایی بر خلاف تصور خیلی از افراد بازار بسیار گسترده ای است.
دبیر کارگروه مشاغل خانگی و روستایی کشور در بیان میزان تسهیلات مشاغل خانگی و روستایی و نرخ سود گفت: ما در طرحهایی که داریم نیازسنجی و شناسایی را انجام می دهیم و توانمندی ها و ظرفیت ها را شناسایی می کنیم. چند طرح داریم. طرح تکاپو از آن جمله طرح هاست که با مشارکت فنی و فکری سازمان یونیدو هست. در راستای اجرای این طرح هفت استان را شناسایی کردیم. در استان سمنان، کردستان و کرمانشاه یک رشته فعالیت با محور توسعه آن استان در نظر گرفتیم. در استان کردستان مزیت آی تی وجود دارد. در سمنان مزیت گردشگری وجود دارد. ما همه طرح هایی را که در سمنان وجود دارد، شناسایی کردیم. با مدلی که طراحی کردیم این مزیت ها را شناسایی کردیم.
نورالله با اشاره به اینکه سقف تسهیلات از 5میلیون تا 100 میلیون تومان به صورت قرض الحسنه است افزود:توانمندی ملاک پرداخت تسهیلات است.بخشی از فرآیند به توانمندسازی افراد بر میگردد. حتی اگر افراد از بنیه مالی برخوردار نیستند به آنها تسهیلات میدهیم تا توانمند شوند.