به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان ، دراین مراسم که مدیران بازار سرمایه، گروه مالی پارسیان، پژوهشگاه رویان و سایر نهادها حضور داشتند،علی تیموری شندی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره تأمین سرمایه لوتوس پارسیان با اشاره به آمار جهانی، به لزوم ایجاد زیرساخت دانشی با همکاری فعالان حوزه بازار سرمایه برای پیشرفت هرچه بیشتر اقتصاد کشور تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان در ادامه این مراسم گفت: صندوق جسورانه رویش لوتوس در حوزه سلامت با رویکرد زیست فناوری و فینتک فعالیت می کند و امکان تجاری سازی دستاوردهای آن وجود دارد.
علی تیموری زمان پذیره نویسی این صندوق را از اول دی ماه اعلام کرد و درباره تأسیس صندوق طلا با مدیریت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان در بهمن ماه نوید داد و افزود: امیدواریم این صندوق چهارشنبه همین هفته پذیره نویسی شود ، سقف پذیرش این صندوق 50 میلیارد تومان است که در سه مرحله و به مدت یک سال انجام خواهد شد.
تیموری شندی گفت: سود پرداختی این صندوق به دلیل جسورانه بودن آن مشخص نیست و حداقل سرمایه گذاری در این صندوق برای اشخاص حقیقی 5 واحد(معادل 5 میلیون تومان) و برای اشخاص حقوقی 30 واحد ( معادل 30 میلیون تومان) است.علاوه بر این، پژوهشگاه رویان به صورت انحصاری با این صندوق فعالیت می کند.
وی افزود: خیلی وقتها وقتی صحبت از حوزه دانش بنیان میشود افراد فکر میکنند این موضوع یک بحث فانتزی است، در حالی که اگر به آمارهای این موضوع دردنیا توجه کنیم ، نشان میدهد که این حوزه فانتزی نیست بلکه یک حوزه اجتنابناپذیر برای ایران است. در دنیا 85 درصد محرک رشد اقتصادی حوزههای دانشبنیان و فنآورانه بوده و این حوزه پرپتانسیل و از اهمیت ویژهای برخوردار است.
تیموری شندی ادامه داد: در ابتدای کار از این موضوع حمایتهای دولتی صورت گرفت، اما آن طور که انتظار داشتیم شرکتهای این حوزه شکل نگرفت.
شاید یکی از دلایل این موضوع این است که آن محیطی که باید این شرکتها در آن حوزه شکل میگرفت وجود نداشت ولی به نظر میرسد بازار سرمایه در حال بزرگ شدن است و نهادهای مالی میتواند به شکلگیری این صندوقها کمک خوبی کند.