بانک قرض الحسنه مهر ایران نقش بسزایی در اجرا و استقرار بانکداری اسلامی دارد

نمایه بانک : حجه الاسلام والمسلمین فاضلی مدیرعامل جامعه خیرین حوزه های علمیه خواهران در نشست با دکتر مرتضی اکبری مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران بیان داشت: این بانک اقدامات مطلوبی برای ترویج فرهنگ قرض الحسنه در کشور داشته است و نقش بسزایی در اجرا و استقرار بانکداری اسلامی ایفا می کند.
  • دوشنبه 1 آبان 1396 ساعت 9:45

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی  بانک قرض الحسنه مهر ایران، در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین فاضلی ضمن تقدیر از عملکرد موثر بانک قرض الحسنه مهرایران در حوزه اجرا و استقرار بانکداری اسلامی، ابراز امیدواری کرد تا با همکاری حوزه‌های علمیه و بانک ها، بانکداری اسلامی وقرض الحسنه بهتر از گذشته در شبکه بانکی کشور پیاده‌سازی شود.
مدیرعامل مجمع خیرین مدارس علمیه خواهران با بیان اینکه جامعه خیرین حوزه‌های علمیه خواهران از سال ۹۴ فعالیت خود را با همت آیت‌الله شرعی آغاز نمود، اظهارداشت: حدود ۵۰۰ مدرسه حوزه علمیه خواهران در کشور فعالیت می کنندکه ۵۰ درصد آن توسط خیرین ساخته شده است.
حجت الاسلام والمسلمین فاضلی افزود: در حال حاضر نزدیک به ۷۵ هزار طلبه در مدارس علمیه خواهران مشغول به تحصیل می باشند و ۵۰ هزار نفر نیز فارغ‌التحصیل شده‌اند و در مجموع حدود ۱۲۵ هزار طلبه در این مراکز تحصیل‌کرده‌اند.
وی افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران با درک شرایط طلاب مدارس حوزه علمیه توانسته است اقدامات مناسبی را برای توانمندسازی و کمک به بهبود معیشت آنان از طریق پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ارائه نماید و تلاش می کنیم تا با هم افزایی و تعاملات دوجانبه، سطح این همکاری ها گسترش یابد.
در ادامه، دکتر مرتضی اکبری با اشاره به مسئولیت های اجتماعی بانک قرض الحسنه مهرایران گفت: این بانک، در حوزه های ازدواج جوانان، بهداشت و درمان، بهبود معیشت و اشتغالزایی عملکرد شایسته ای را از خود نشان داده است و امسال نیز بخشی از بودجه تبلیغاتی خود را به تسهیل در امور تحصیلی دانش آموزان مقطع متوسطه مدارس شبانه روزی مناطق محروم کشور اختصاص داده است.
وی ادامه داد: خدمات و طرح های تسهیلاتی این بانک خاستگاه مردمی دارد و برای ارتقای معیشت مردم به ویژه نیازمندان واقعی جامعه تلاش می کند.
مرتضی اکبری ضمن تاکید به نقش موثر خیرین، سازمان ها و نهاد ها در افزایش توان وام دهی این بانک، افزود: بانک قرض الحسنه مهرایران با حمایت از اقشار ضعیف و متوسط جامعه به خصوص مددجویان کمیته امداد، سازمان بهزیستی و زندانیان جرائم غیر عمد، سهم بسزایی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران تصریح کرد: حوزه های علمیه با توجه به جایگاه خود در جامعه می توانند اقدامات شایسته ای برای ترویج و اشاعه فرهنگ قرض الحسنه و بهبود وضعیت بانکداری اسلامی در کشور داشته باشند و امیدواریم تا با گسترش سطح این همکاری ها، شاهد رشد روز افزون خدمات و تسهیلات قرض الحسنه در کشور باشیم.


ثبت نظر

ارسال