به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی ، فرآیند این ارزیابی دارای مراحل مختلفی است که مرحله دوم آن با موضوع بررسی مشترک فرمهای خوداظهاری از روز شنبه مورخ ۱۷/۶/۱۳۹۷ در حال انجام است و تا اواسط مهرماه سال جاری ادامه دارد.
ارزیابی صورت گرفته با هدف سنجش وضعیت فناوری اطلاعات صنعت بیمه و شناخت نقاط قوت و قابل بهبود شرکتهای بیمه برای سیاست گذاری مناسب و ارتقا سطح فناوری اطلاعات صنعت بیمه انجام می شود. بدیهی است که این امر موجب رقابت، ایجاد وحدت رویه و همراستایی در برنامه های فناوری اطلاعات بیمه مرکزی و شرکت ها، استاندارد سازی فعالیت های الکترونیکی و بهبود خدمت رسانی به بیمه گزاران می شود.
در این ارزیابی، رتبه بندی شرکتها بر مبنای شاخص های «تعامل با سنهاب، استانداردها و روش های توسعه نرم افزار، پشتیبانی و نگهداری از نرم افزارها و سخت افزارها، امنیت شبکه و اطلاعات، خدمات الکترونیکی، زیرساخت مرکز داده (لایه های فیزیکی و شبکه)، طرح تداوم کسب و کار، منابع انسانی حوزه فناوری اطلاعات، هوش تجاری، نقشه راه اصلی توسعه فناوری اطلاعات، شناسایی تقلب و تخلف» صورت می گیرد که هریک از این شاخص ها دارای وزن متفاوت بوده و مهمترین و بیشترین درصد وزنی، مربوط به شاخص «تعامل با سنهاب» است.
مقرر است ارزیابی وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت های بیمه به صورت دوره ای و از طریق سامانه ارزیابی بیمه مرکزی انجام شود.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی ، نماینده مردم آباده، بوانات، خرمبید و پارسه در مجلس شورای اسلامی می گوید: کسانی که درباره صنعت بیمه تصمیم می گیرند باید بر تمامی زوایای آن اشراف داشته باشند تا با مطالعه کافی در تصمیم گیری ها شرکت کنند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اعتقاد دارد صنعت بیمه در حوزه قانونگذاری مشکل چندانی ندارد چرا که نگاه نمایندگان مجلس به این صنعت یک نگاه توسعه مدارانه است.
وی می افزاید: پتانسیل و توان صنعت بیمه بیش از آن چیزی است که امروز شاهد آن هستیم و به اعتقاد من صنعت بیمه می تواند در عبور کشور از مسیر تحریم ها نقش ارزشمند و مهمی را ایفا کند.
دکتر زارع شرایط اقتصادی کشور را از سال ۱۳۹۰ تا امروز به گونه ای توصیف می کند که توجه نهاد ناظر اقتصادی بیشتر به سمت بانک ها، ارز و سرمایه و بورس معطوف بوده و اکنون وقت حمایت از صنعت بیمه است تا ظرفیت های پنهان آن در حوزه پولی و مالی و گستراندن چتر امنیت و آرامش در جامعه شناسایی شود.
وی این نکته را یادآوری می کند که مجلس در خصوص اصلاح قانون بیمه شخص ثالث حسن نیت خود را به صنعت بیمه ثابت کرده است.
زارع در پایان می گوید: صنعت بیمه یک صنعت مظلوم است و ما از دولت و اهالی این صنعت توقع داریم تا با ارائه طرح ها و لوایح کارشناسی شده زمینه را برای توسعه این صنعت فراهم کنند و ما هم آمادگی خود را برای برطرف کردن خلاهای قانونی اعلام می کنیم