حضور شش هزار کارگر در نیروگاهی که تولید برق ندارد

پکن - ایرنا - تازه ترین بررسی ها حاکی است که در بزرگترین نیروگاه هسته ای ژاپن بدون آنکه یک کیلو وات برق تولیدی داشته باشد، نزدیک به شش هزار کارگر را روزانه در خود جای داده است.
  • جمعه 26 شهریور 1395 ساعت 12:46
به گزارش ایرنا، این یکی از تبعات سونامی و زمین لرزه سال ۲۰۱۱ میلادی در ژاپن است که باعث از کار افتادن نیروگاه برق هسته ای فوکوشیما شد و هزاران کشته نیز برجا گذاشت.
در حال حاضر بیش از چهار سال است که چنین وضعیتی گریبان نیروگاه برق هسته ای «کاشیوازاکی ـ کاریوا» را که گفته می شود بزرگترین نیروگاه برق هسته ای جهان می باشد، گرفته است.
هر روز هزاران نفر در این نیروگاه کار می کنند و با نگهداری و مرمت آن، منتظرند تا شرکت برق الکتریک توکیو که این نیروگاه ها را اداره می کند برای راه اندازی آن چراغ سبز نشان دهد.
البته این یک سوی مسئله است چرا که به لحاظ اقتصادی نیز ژاپن مجبور شده میلیارد ها دلار در طی سالهای خرج این نیروگاه کند.
بعد از سونامی و زمین لرزه سال 2011 بین ۵۲ تا ۵۴ نیروگاه برق هسته ای ژاپن یعنی تقریبا معادل همه نیروگاه های اتمی کشور تعطیل شد و در سال های اخیر تعداد محدودی از آنها بار دیگر فعالیت خود را از سر گرفته اند.
البته گزارش های دیگری هم وجود دارد مبنی بر اینکه ژاپن در مجموع ۴۲ نیروگاه هسته ای دارد که فعلا سه راکتور آنها پس از سونامی فعال است.
تارنمای ژاپن تایمز می نویسد که از دیدگاه برخی حتی اگر ذره ای امید به فعالیت دوباره نیروگاه ها باشد باید آنها را حفظ کرد.
گزارش ها حاکی است که نزدیک به ۹ نیروگاه بزرگ هسته ای ژاپن از زمان سونامی تاکنون برای حفظ خود نزدیک به ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار هزینه کرده اند.
نیروگاه کاشیوازاکی ژاپن هفت راکتور دارد و با بیش از هشت گیگاوات تولید برق در ۲۱۷ کیلومتری شمال غرب توکیو واقع شده است.
زمانی نیروگاه های برق هسته ای این کشور نزدیک به ۳۰ درصد از کل برق کشور را تامین می کردند که بعد از سونامی این تولید به یک درصد کاهش یافت.
آساق**۲۳۱**1597*خبرنگار:شهرام تبریزی*دبیر:فرهاد راستی

ثبت نظر

ارسال