حمایت بانک صنعت و معدن از کسب و کارهای نوپا

مدیر عامل بانک صنعت و معدن از حمایت از کسب و کارهای نوپا ، (fin tech) ها یا فناوری های سرمایه گذاری و سرمایه گذاریهای جسورانه خبر داد.
  • پنجشنبه 16 دی 1395 ساعت 12:16
حمایت بانک صنعت و معدن از کسب و کارهای نوپابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی اشرف افخمی افزود : بانک صنعت و معدن به عنوان یک بانک توسعه ای از کسب وکارهای نوپا ، فین تک ها و سرمایه گذاریهای خطر پذیر، با ایجاد یک صندوق حمایت اجرایی خواهد کرد.

افخمی که در ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت در برج میلاد سخن می گفت، با اشاره به نقش بانکداری توسعه ای در اقتصاد ایران تصریح کرد : اهداف بانکهای توسعه ای در ارایه تسهیلات بلندمدت و ارزان ، تشویق بخش خصوصی در جهت توسعه و تامین مالی توسعه اقتصادی خلاصه میشود .

وی افزود: در کنار این مسئله ، راهبرد تخصص این بانک ها ، یعنی تامین منابع مالی بلندمدت طرح های بزرگ دیربازده و پرخطر و ارایه مشاوره تخصصی به کارآفرینان و تقویت کارآفرینان و کمک به ایجاد فضای مناسب فعالیت بخش خصوص دارای اهمیت زیادی است.

افخمی تاکید کرد : کارکردهای اصلی یک بانک توسعه ای را می توان در نقش آغازگر؛ راهبری عرضه (با پیش بینی تقاضای آینده) در انتقال فناوری، صنایع استراتژیک، مسائل زیست محیطی و غیره مشاهده کرد.

وی در تشریح نقش نهاد سازی بانک های توسعه ای به توسعه سیستم ها و روش جدید در تأمین سرمایه و ارتقای سرمایه گذاری ها از طریق حوزه های غیرکلاسیک مانند تأمین مالی پروژه های بزرگ و تأمین مالی صنایع کوچک و متوسط اشاره کرد.

افخمی ؛ ایفای نقش راهبر در خلق بسته های مالی جدید با مشارکت بانک های تجاری و دیگر مؤسسات مالی، مانند اعطای تسهیلات سندکایی برای پروژه های بزرگ، ضمانت طرح های کسب و کار نوپا و غیره را از نمونه های نقش شتاب دهنده بانک های توسعه ای برشمرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به نقش ضد نوسانات تجاری بانک های توسعه ای ، بر تامین مالی و پوشش ریسک فعالیت ها در دوران رکود اقتصادی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد رونق اقتصادی تاکید کرد.

وی گفت: بر اساس آمار بانک مرکزی میزان سپرده های بانک های تخصصی حدود 10 درصد است و این درحالی است میزان تسهیلات دهی آن ها 23 درصد از کل نظام بانکی کشور است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه افزایش سرمایه، تخصیص اعتبار بلندمدت ، تغییر نگاه نظارتی بانک مرکزی ، حمایت از کسب و کارهای نوپا (startup)، سرمایه گذاری های جسورانه (venture capital) ، بانکداری شبکه ای(network banking) و بانکداری اجتماعی (Social banking) را به عنوان پیشنهادهایی در راستای بهبود عملکرد بانک های توسعه ای کشور مطرح کرد.

این همایش در هفته جاری به مدت دو روز برگزار شد.

ثبت نظر

ارسال