تغییرات گسترده‌ای با آمدن ترامپ در انتظار صنعت داروسازی جهان است

دبیر انجمن داروسازان ایران با اشاره به اینکه صنعت داروسازی ایران توانسته است حدود 97درصد داروی مورد نیاز کشور را تامین کند، گفت: این به معنای آن نیست که ما از بازار دارویی دنیا و کنش واکنش های پنهان و آشکار آن غافل شویم.
  • جمعه 24 دی 1395 ساعت 11:34

سید مهدی سجادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به چالش های جهانی صنعت دارو اظهار داشت: گردش مالی صنعت داروسازی در جهان از مرز هزار میلیارد دلار گذشته و این موضوع سبب شده بسیاری از چهره های تازه به دوران رسیده در عرصه جهانی سیاست و اقتصاد نسبت به بهره برداری از این بازار بزرگ حساسیت بیشتری پیدا کنند.

وی ادامه داد: حمله شدید و بی‌سابقه ترامپ به شرکت‌های دارویی، در شرایطی که هنوز بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا نشسته، یکی از سیگنال های بسیار مشهودی است که نشان از آن دارد که با آمدن ترامپ، تغییرات گسترده در انتظار صنعت داروسازی جهانی است و فعالان اقتصادی صنعت داروسازی نباید از کنش واکنش های پنهان و آشکار این صنعت در عرصه جهانی غافل باشند.

سجادی اضافه کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا در نخستین نشست خبری خود اظهاراتی را درباره صنعت دارو و شرکت‌های دارویی مطرح کرده که نشان از چالش های پنهان این صنعت دارد و می تواند به تغییر شیوه حمایت های دولت های بزرگ از شرکت های داروسازی بین المللی منجر شود و به همین جهت شرکت های داروسازی ایرانی باید موضوع تغییرات جدید این صنعت را مد نظر داشته باشند.

سجادی ادمه داد: ترامپ تاکید کرده که «شرکت‌های دارویی با افزایش قیمت داروهایشان و تولید خارج از آمریکا در حال کشتن مردم هستند» و این موضوع قطعا در بر گیرنده پیام های متعددی برای فعالان این صنعت است.

وی ادامه داد: قطعا در آینده نزدیک، نحوه حضور شرکت های داروسازی آمریکایی در بازار بزرگ دارو در خاورمیانه تغییر خواهد کرد و این موضوع می تواند با توجه به مزیت های رقابتی که در صنعت داروسازی ایران برای کشورهای همسایه ومنطقه وجود دارد، فرصت آفرین باشد.

دبیر انجمن داروسازان ایران تصریح کرد: صنعت داروسازی کشورمان، پتانسیل بالایی برای صادرات دارو و ارزآوری پایدار دارد و حتی می تواند درکنار ارزآوری، به مقوله اشتغال زایی و امیدآفرینی در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی کمک شایانی کند.

انتهای پیام//


ثبت نظر

ارسال