به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزارى میزان، محمود واعظی در نشست صبحانه کاری در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به اینکه دولت باید از تصدیگری کنار گذاشته شود، گفت: همه امور باید در اختیار مردم و بخش خصوصی باشد و یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی هم، همین است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره بر اینکه تمام تلاش ما این بود تا فضا و بستر را در حوزه ICT فراهم کنیم، گفت: ما به دنبال این هستیم که بخش ICT در اختیار بخشخصوصی باشد؛ غیر از دو بخش امنیتی و زیرساختی، تمامی امور را در حال حاضر در اختیار بخش خصوصی قرار دادیم.
واعظى، افزود: دولت بر آن است تا رگولاتوری کمتر در این حوزه دخالت کند، اما مشکل این است که بخشخصوصی با یکدیگر تفاهم ندارند و پس از ۷-۶ ماه به ما مراجعه کردند و گفتند که شما برای ما مقرراتزدایی کنید.
وی ادامه داد: معتقدم در کشور همه باید با یکدیگر رشد کنند و وقتی در بخش خصوصی فرهنگسازی شود و شرکتها رشد کنند، دیگر مشکلی نداریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص تعدد برگزاری نمایشگاه در این حوزه گفت: ما نیز نسبت به اینکه نمایشگاهها یک متولی ندارد، ناراحتیم؛ اما نمیتوانیم برای کسی اجبار بگذاریم.
واعظی با اشاره به حمایت از تولید سختافزار و نرمافزار از سوی این وزارتخانه ادامه داد: به بیش از ۳۰۰ شرکت وام وجوه اداره شده پرداخت شده است؛ به طوری که در دو سال گذشته حدود ۱۲۰ میلیارد تومان وام وجوه اداره شده با بازپرداخت یک، دو و سه ساله پرداخت شده است.
وی، گفت: در هر جلسهای که یک تشکل را دعوت میکنیم، همواره تشکلهای دیگری حضور دارند که نسبت به این موضوع گلهمند هستند؛ لذا خواهش دارم تا اقدامی انجام دهید که تکلیف ما هم مشخص شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ضرورت شکلگیری استارتآپها اشاره کرد و گفت: تلاش بسیار زیادی کردیم تا این بخش ساماندهی شده و رونق بگیرد و در این مدت، ۱۰۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه بوجود آمده است. همچنین تاکنون نزدیک به ۱۱۰ هزار اپلیکیشن بومی نوشته شده است.
واعظی با اشاره به اینکه در خصوص تولید محتوا، یک نهضت در کشور به راه افتاده و ما نیز حمایت میکنیم، خاطرنشان کرد: ما و شبکه ملی اطلاعات بستری را فراهم کردیم که هر کسی که توانایی دارد، میتواند وارد این حوزه شود.
وی تصریح کرد: در ابتدای دولت یازدهم، پهنای باند کشور ۶۶۴ گیگ بود که الان به بیش از ۴۰۰۰ گیگ رسیده است و تا یک ماه و نیم دیگر به ۱۰ هزار گیگ میرسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص موضوع ساماندهی کانالهای تلگرامی گفت: در حال حاضر این کانالها مانند مطبوعات عمل میکنند؛ البته بخش خصوصی نگرانی بابت شایعات ندارد، اما راجع به ما و خانواده ما هر روز موضوعات جدیدی شایع میشود.
واعظی با اشاره به اینکه ما معتقدیم این کانالها باید هویت خود را در وزارت ارشاد ثبت کنند، گفت: الان خیلی روزنامهها که مدعی هستند خواننده زیادی دارند، به ۱۵۰۰ تیراژ هم نمیرسند، ولی همین روزنامه ثبت شده است؛ بنابراین کانالهای تلگرامی بیش از ۵۰۰۰ عضو باید در وزارت ارشاد به ثبت برسند و معتقدم که این اقدام درستی است و جلوی شایعات و حرفهای بیربط گرفته میشود.
انتهاى پیام/