دو میلیون و 400 هزار شغل ایجاد کردیم

وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی از ایجاد دو میلیون و 400 هزار شغل در دولت تدبیر و امید خبر داد و گفت: آموزش های مهارتی مرتبط با شغل در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.
  • یکشنبه 2 آبان 1395 ساعت 11:44
به گزارش بولتن نیوز، علی ربیعی با حضور در مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره مسابقات ملی مهارت با بیان اینکه توسعه اشتغال و حل معضل بیکاری یکی از اقدامات اساسی در کشور است اظهار کرد: باید از کشورهای موفق در مسیر توسعه اشتغال بهره بگیریم و با مهارت‌آموزی مرتبط با شغل مسیر توسعه اشتغالزایی را به سرعت طی کنیم.

 وی از کاهش نرخ سود تسهیلات صندوق توسعه ملی به 11 درصد خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با ارائه این تسهیلات افراد بیشتری برای اشتغالزایی ترغیب شوند.

ربیعی افزود: اکنون شاهد این هستیم که نرخ مشارکت 39.5 درصد است که امید را در جامعه افزایش می دهد تا افراد تمایل بیشتری برای اشتغال نشان می دهند.
وزیر تعاون،کار  و رفاه اجتماعی افزود: آینده ای بهتر در انتظار جوانان در عرصه های مهارت آموزی پیش بینی می شود.

او در عین حال با اشاره به تدوین برنامه‌های تخصصی برای ایجاد اشتغال گفت: تدوین برنامه‌های تخصصی در جهت ایجاد اشتغال برای افرادی که دارای مهارت هستند از مهمترین اولویت‌ها است و می‌تواند گامی مهم در جهت توسعه اشتغال محسوب شود.

ربیعی مهارت‌آموزی را مهمترین برنامه وزارت کار برشمرد و افزود: توانمند کردن افراد جامعه و ارائه آموزش‌ها به آنها از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در مسیر توسعه اشتغالزایی تأثیرات بسیار مطلوبی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بهره‌وری از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای یکی از مهمترین ارکان اقتصاد مقاومتی است تصریح کرد: آموزش های فنی و حرفه ای می‌تواند به عنوان یکی از راهکارهای اساسی برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی محسوب شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: غالب کشورهایی که مسیر را در ایجاد اشتغال درست پیمودند به سمت مهارت آموزی روی آورده اند بنابراین آموزش های مهارتی مرتبط با شغل در دستور کار وزارت کار قرار دارد و مزیت های شغلی کاملا مشخص شده و سازمان فنی حرفه ای موظف شده آموزش های خود را در این رابطه آغاز کند.
ربیعی افزود: امید است در سال های آتی به تناسب سازی اشتغال روی آوریم و گفتمان مهارت آموزی را افزایش دهیم تا هر ایرانی حداقل یک مهارت برای پیشرفت کشور بیاموزد.

وزیر کار در ادامه از جمله علل بیکاری جویندگان کار را فقدان مهارت‌ عنوان کرد و گفت: متأسفانه هر چند جوانان جویای کار دارای تحصیلات هستند اما به دلیل عدم مهارت‌های کافی نمی‌توانند در محیط‌های کسب و کار به راحتی جذب شوند.

به گفته وی ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید مطلوب تر شود و دانشجویان در زمان تحصیل با حضور در محیط های کسب و کار مهارت‌های لازم را در زمینه رشته تحصیلی خود فرا گرفته تا در زمان فارغ‌التحصیلی بتوانند از مهارت کسب شده استفاده کنند و جذب محیط کار شوند.

 محمدامین سازگارنژاد _ رییس  سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور  نیز در این مراسم اظهار کرد:باید در راستای نخبه پروری برنامه ریزی شود و بسترهای لازم برای فعالیت های علمی جوانان و نوجوان را فراهم کنیم تا چهره های مستعد را شناسایی و در مسیر پرورش استعدادهای آنها اقدامات اساسی را انجام دهیم.

وی با اشاره به حضور 492 نخبه در این دوره از مسابقات، گفت: یکی از راهکارهای اساسی در اقتصاد کشور توجه ویژه به نخبه‌پروری است تا از طریق انتقال تکنولوژی در توسعه کشور موثر باشد. با توجه به اینکه مسابقات ملی مهارت نیز یکی از میادین علمی برای تحقق کارآفرینی و ارتقای تولیدات داخلی است،‌ بنابر باید سرمایه‌گذاری‌های لازم برای برگزاری این دوره از مسابقات انجام شود.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات 492 نفر در 29 رشته در مدت چهار روز با هم به رقابت می‌پردازند،تاکید کرد: نفرات برتر این دوره از مسابقات به مسابقات جهانی سال آینده ابوظبی امارات اعزام خواهند شد.

ثبت نظر

ارسال