به گزارش ایرنا، محمدحسین فائزی شامگاه سه شنبه در هجدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قزوین که با حضور جمعی از مسئولان استانی در سالن باغستان قزوین برگزار شد، افزود: در این مدت 406 نوزاد یک قلو، 15 نوزاد دو قلو و سه نوزاد سه قلو متولد شده اند.
وی، سابقه نازایی بیشتر درمان شدگان را بین 7 تا 22 سال اعلام و یادآور شد: تولید نخستین نرم افزار دوراپزشکی، راه اندازی بانک خون بند ناف رویان، طراحی و تجهیز آماده سازی مرکز دوراپزشکی و درمان سرطان سینه از جمله فعالیت های انجام شده در این مرکز است.
به گفته فائزی، در حال حاضر 109 کارمند، 10 پزشک متخصص و 27 کارشناس ارشد با متوسط سن 30 سال در این مرکز مشغول به فعالیت بوده که تمامی هزینه های جاری و پرسنلی آنان از محل اعتبارهای درآمدی تامین می شود.
رئیس مرکز جهاد دانشگاهی استان قزوین نداشتن اتکا به منابع داخلی، مبتنی بودن بر پایه علم و دانش و نوآوری، اولویت دهی به مزیت های بومی و منطقه ای، وجود نیاز بازار به محصولات یا خدمات تولیدی، انطباق با اسناد بالا دستی استانی و ملی و نیز دارا بودن پیوست های اقتصادی را از جمله ویژگی فعالیت های ارائه شده این مرکز عنوان کرد.
فائزی در ادامه احیاء و تجاری سازی فرش قزوین را از دیگر فعالیت های شاخص مرکز جهاد دانشگاهی قزوین عنوان و افزود: طراحی قالیچه و فرش قزوین منطبق بر الگوهای اصیل و متناسب با خواست مشتریان، اشتغال زایی و تربیت نیروی بافنده، بازآفرینی شهری، راه اندازی نمایشگاه و فروشگاه فرش، ابداع تابلو فرش قزوین با الهام از خوشنویسی اصیل و الگوهای هنری را از جمله فعالیت های دیگر این مرکز برشمرد.
وی با اشاره به فعالیت این مرکز در زمینه تولید اسباب بازی ایرانی، گفت: تربیت نیروی انسانی متخصص، راه اندازی مرکز شتاب دهی اسباب بازی کشور در قزوین، طراحی و تولید بازی های گروهی و ترکیبی به همراه بازی های فیزیکی از دیگر فعالیت های شاخص مرکز جهاد دانشگاهی قزوین است.
به گفته وی، خروجی فعالیت این بخش ایجاد اشتغال 15 شغل مستقیم و 40 شغل غیرمستقیم، رونق بخشیدن به برخی صنایع کم رونق و نیز تمرکز و استقرار یکی از طرح های بلند مدت است.
وی، تولید پوشاک اسلامی - ایرانی را از دیگر فعالیت های جهاد دانشگاهی قزوین برشمرد و افزود: ایجاد اشتغال دانش بنیان برای دانش آموختکان رشته طراحی لباس، راه اندازی کارگاه طراحی دوخت و ایجاد ساختار انحصاری آموزش طراحی از مزیت های این طرح است.
این مسئول در ادامه، تالیف نخستین مجموعه ایرانی زبان انگلیسی به همراه راه اندازی سامانه تجاری سازی کاریدا با همکاری جمعی از استعدادهای درخشان و نخبگان استان را از دیگر طرح های مرکز جهاد دانشگاهی قزوین برشمرد.
وی، انجام طرح تحقیقاتی زود رشد را از جمله طرح های شاخص مرکز نام برد و از استاندار قزوین خواستار همکاری های لازم در جهت اجرای این طرح در سطح اراضی بیابانی و باغستان های استان شد.
7390/8054*خبرنگار: گیتی سیمیاری/ انتشار دهنده: رضا اسدی