به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، 8 هزار میلیارد تومان فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان که یکی از بزرگترین فسادهای اقتصادی کشور محسوب می شود می توانست پروژه های عمرانی مرتبط با آموزش و پرورش کل کشور را تامین یا تجهیزاتی که در شان دانش آموزان مناطق محروم کشور نیست را تعمیر یا نوسازی کند؛ اما این اختلاس میلیاردی که ریشه در بی توجهی و بی تدبیری مسئولین امر دارد اکثر نقاط محروم آموزشی در سطح کشور را عقیم کرده است بطوری که خود فرهنگیان نیز از وضعیت موجود فضای آموزشی مناطق محروم گله مند هستند.
صندوقی که سرمایه خود را با کسر از حقوق فرهنگیان، عدم تجهیز فضای آموزشی درخورد دانش آموزان و سهم دولت به دست آورده است؛ در شرایطی که باید به بهبود معیشت معلمان و دانش آموزان بیندیشد، با فساد مالی و تاراج بیت المال حق و حقوق این قشر را بالا کشیده و معضل محرومیت را دوچندان کرده است.
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته، معوقات حقالتدریس معلمان، حمایت از معلمان مبتلا به بیماریهای صعبالعلاج، جذب معلمین از حوزه نهضت سواد آموزی، تجهیز و تعمیر مراکز آموزشی در مناطق محروم، ساخت مدارس در روستاهایی که دانش آموزان در تابستان و زمستان از کانکس استفاده می کنند و ... از جمله کمبود هایی است که می توانست با 8 هزار میلیارد تومان اختلاس شده تامین شود تا فضای فرهنگی آموزشی که این روزها مورد هجمه دشمنان ایران اسلامی است خنثی شود.
سوای این روزها که بیشتر، اختلاس 8 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان بر سر زبان ها افتاده است بد نیست از روزگار تلخ و ناگریز برخی از دانش آموزان کوثری نیز سخن به میان آید تا شاید ماجرای پیدا و پنهان تاراج بیت المال برای برخی ها بیش از پیش روشن شود.
روایتی تلخ از تحصیل دانش آموزان کوثری (روستای گزور سفلی) که ریشه در کمبود اعتبار داشته و سهم ناچیزی از امکانات و فضای آموزشی دارند را می توان از جمله پیامد فساد مالی صندوق ذخیره فرهنگیان دانست.
فضای آموزشی که نیمکت های شکسته ای دارد و دستشویی بی در و پیکر و بی آبش ندای محرومیت می دهد، تخته سیاهی که آقا معلم هفته ای یک بار رنگش می زند تا بتواند بنویسد، شیشه بخاری هایی کهشکسته است و جان دانش آموزان تهدید می کند.
نماز خانه اش همچون زمان امیر المومنین ساده و بی ریا است تا شاید برخی ها از این بی ریایی به نون و نوایی برسند، کتابخانه اش پرشده از کاغذ هایی که با میخ به دیوار چسبیده است، چایخانه آقا معلم که نمور است و گازی که توسط دوست داران علم و دانش به مدرسه کشیده شده است و ...، همه این ها دسترنج بی مهری هایی است که شاید اگر مهری در آن بود 8 هزار میلیارد بیت المال را در تامین و تجهیز اینچنین مدارسی به کار می بستند.
تنها مقدار ناچیز اعتبار شاید از صندوق ذخیره فرهنگیان کافی بود تا همه دانش آموزان در سنگر علم و دانش تلقی کنند و حسین فهمیده های بسیاری را برای انقلاب به ارمغان بیاورند، اما تاسف بار است که نمی توان به این رویاها رنگ واقعیت بخشید.
هماکنون صندوق فرهنگیان متهم به فساد مالی است و به اذعان نمایندگان مجلس رقم آن 8 هزار میلیارد تومان می باشد، تحقیق و تفحص از این صندوق میتواند بسیاری از ابهامات مطرح در رابطه با عملکرد صندوق ذخیره، شرکتهای زیرمجموعه آن و بانک سرمایه را مشخص کند و اگر این مباحث شفاف نشود، اعتماد جامعه فرهنگیان به مسئولان آموزشوپرورش رنگ میبازد.
انتهای پیام/