به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیروان، جعفر بورنگ بعدازظهر امروز در گردهمایی شهرداران و اعضاء شورای سازمان همیاری شهرداریهای استان اظهار داشت: شهر شیروان با جمعیتی بالغبر 90 هزار نفر در سال 1310 تأسیسشده و به دارالمصلین معروف است.
بورنگ افزود: درآمد شهرداریها بهصورت غیردولتی و مردمی تأمین میشود و در حال حاضر با توجه به وضعیت نامناسب مالی مردم انتظار کمک و حمایت دولت را داریم.
وی گفت: اعتبارات ماده 180 سال گذشته تخصیص داده شد اما متأسفانه ریالی جذب نشد و امسال با این شرایط اگر قرار است جذب نشود تخصیص داده نشود بهتر است.
شهرداران شیروان افزود: طلب شهرداری از ادارههای دولتی شهرستان بسیار بالا رفته و تاکنون تلاشهای ما برای وصول بینتیجه مانده است و ادارات هم همکاری در این زمینه ندارند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیروان نیز در این مراسم گفت: در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل تمام اعضای شورا و مجموعه شهرداری توان خود را برای جامعه عمل پوشاندن به شعار سؤال به کار گرفتهاند.
احمد عاقل افزود: شهرداری و شوراها دو جزء جدانشدنی از هم هستند و باافتخار اعلام میکنیم در شهرستان شیروان و مجموعه شورا و شهرداری وحدت و همدلی حاکم بوده و هست.
وی بابیان اینکه حمایت از شورا و شهردار حمایت از مردم شیروان و توسعه شهر است تصریح کرد: توسعه پایدار شهر مهمترین رکن فعالیت شورا و شهرداری است.
فرماندار شیروان نیز با تشکر از اقدامات شورا و شهردار برای توسعه شهر گفت: وحدت و همدلی خوبی در سطح شهرستان حاکم است و این مهم قطعاً زمینهساز رشد و توسعه منطقه بوده است.
عباسعلی صفایی با اشاره به اینکه شهر شیروان در مسیر جاده آسیایی قرارگرفته و همهساله مسافران و زائران زیادی ازاینجا عبور میکنند افزود: ورودی و خروجیهای شهر شیروان اگر در اختیار شهرداری قرار گیرد زیباسازی خوبی صورت میگیرد و ماندگاری مسافران را افزایش میدهد.
وی گفت: اقدامات شهرداریهای شهرستان شیروان قابلتقدیر و ستایش است و پیشرفتهای خوبی در این شهرها در دولت حاصلشده است.
انتهای پیام/