به گزارش ایرنا، محمود زمانی قمی روز پنجشنبه در نخستین نشست هماهنگی برگزاری چهارمین کنفرانس ملی Gis کاربری سامانه اطلاعات مکانی در مدیریت صنعت، آب و برق کشور در اراک، گفت: مجموعه مدیران استانی به ویژه حوزه انرژی و برق و آب باید بکوشند در این برنامه، تفاوت و برتری های برگزاری نسبت به سه کنفرانس گذشته ملموس باشد.
وی اظهار کرد: این نشست ملی فرصتی است تا بهترین و اثرگذارترین نتایج برای استان حاصل شود و در کیفی شدن خدمات دولت الکترونیک موثر باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروق برق استان مرکزی گفت: زیر ساخت داده های مکانی SDL، بسترهای IT در پیاده سازی GIS، آموزش و فرهنگ سازی SDL و GIS، کاربرد های سامانه اطلاعات مکانی GIS، بررسی اثرات اقتصادی به کارگیری SDL و GIS، تجربیات و دستاوردهای موفق SDL و GIS در ایران و جهان از محورهای اصلی این کنفرانس خواهد بود.
محمد الله داد، ارایه اطلاعات به منظور توسعه و اصلاح وضعیت جاری شرکت و پیش بینی وضعیت آینده، ارایه اطلاعات مکانی مرجع به سایر سازمان ها به منظور مدیریت بهینه امور و جلوگیری از تداخل فعالیت ها را از مزایای به کارگیری GIS در صنعت برق برشمرد.
وی افزود: سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) یک ابزار قدرتمند در مشاهده پذیر کردن شبکه توزیع برق است.
الله داد، بهبود عملکرد سیستم توزیع برق، افزایش بهره برداری، طراحی مناسب و آینده نگری صحیح، را از اهداف عمده به کارگیری سیستم جامع اطلاعات مکانی (GIS) عنوان کرد.
وی توضیح داد: نرم افزار GIS یک ابزار قدرتمند در اختیار مهندسان قرار می دهد تا بتوانند با استفاده از مشاهده حالت ترکیبی استاتیک و دینامیک شبکه بهترین تصمیمات را برای طراحی و بهره برداری شبکه اتخاذ کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروق برق استان مرکزی نیز گفت: برای مشارکت در این برنامه ملی 1000 نفر از خارج استان و 300نفر از استان مرکزی اعلام آمادگی کرده اند.
چهارمین کنفرانس ملی Gis کاربری سامانه اطلاعات مکانی در مدیریت صنعت، آب و برق 14 و 15 شهریورماه سال آینده در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می شود.
هم اکنون 665 هزار مشترک در استان مرکزی از نیروی برق استفاده می کنند و 1170 روستای بالای 10 خانوار از مجموع 1230 روستای دارای سکنه استان برقدار هستند.
/6013/6991/ خبرنگار: معصومه ابراهیمی** انتشاردهنده:مژگان حیدری*