به گزارش ایرنا، عیسی منصوری روز چهارشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: در این طرح که از برنامه های دولت تدبیر و امید به شمار می رود متناسب با ظرفیت های بومی هر استانی یک برنامه عملیاتی تدوین و اجرا می شود.
وی ادامه داد: مطالعات این طرح ظرف مدت یک و نیم ماه انجام می شود و سپس با مشارکت مسئولان مربوطه، نخبگان، بخش خصوصی و مردم وارد مرحله اجرا می شود.
منصوری با ارزیابی مطلوب از اجرای این طرح در مناطقی از کشور، تصریح کرد: این پروژه در استانهای خراسان رضوی، کرمان، سیستان و بلوچستان و کردستان دستاوردهای خوبی داشته است و امید می رود این طرح به زودی در دیگر استانهای کشور نیز عملیاتی شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این طرح قرار است با خلق فرصت های شغلی از منابع طبیعی و ظرفیت های بومی هر استانی برای جمعیت بیکار به ویژه فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی ایجاد شغل شود.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد نیز در این دیدار با تاکید بر تقویت تعامل مسئولان کشوری واستانی با مردم شهرها و روستاها برای شناسایی ظرفیت های موثر در امر اشتغالزایی، گفت: تقویت ارتباطات و تعاملات با مردم می تواند نقش بسیار مهمی در تصمیم گیری ها داشته باشد.
حجت الاسلام محمدعلی نکونام، نهادینه نشدن فرهنگ کار و اشتغال در کشور را از علت های مهم افزایش بیکاری دانست و گفت: فرهنگ اشتغال به خوبی در کشور تبیین نشده به نحوی که بسیاری از جوانان به دنبال شغل دولتی هستند و نسبت به انجام کارهای دستی و غیردولتی بی توجه هستند.
وی خاطرنشان کرد: در امر اشتغالزایی باید از نگاه های سلیقه ای دوری کرد و به همه نظرات احترام گذاشت.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه به منظور بررسی برنامه های وضعیت اشتغال و بیکاری استان و برنامه های عملیاتی حوزه اقتصاد مقاومتی به شهرکرد سفر کرد.
خبرنگار: خاطره حسین زاده** انتشار دهنده: محمود رئیسی
7363/2097