علی اکبر کریمی و سید مهدی مقدسی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزودند: استاندار مرکزی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پیگیری و مکاتبات زیادی را در خصوص انتقال سهام دولت به خریدار جدید هپکو از سازمان خصوصی سازی داشته اند و امید است در اینده نزدیک تعیین تکلیف نهایی در این زمینه محقق شود.
آنان گفتند: مجموعه واحدهای صنعتی استان مرکزی در سال های گذشته به دلیل نبود نظارت جدی در فرایند خصوصی سازی آسیب های زیادی دیده اند که شرکت هپکو یکی از آن هاست.
نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب اظهار کردند: 61.8 درصد سهام شرکت هپکو به صورت بلوک سهامی در سال 85به بخش خصوصی واگذار شده ولی متاسفانه به دلیل جدیت نداشتن سازمان خصوصی سازی ، دولت تاکنون نتوانسته است سند معامله را در این فروش سهام دریافت کند و وضعیت واگذاری سهام بلاتکلیف مانده است.
به گزارش ایرنا، کریمی و مقدسی عنوان کردند: با وجود تعیین ضرب الاجل و نشست های متعدد، هنوز تعیین تکلیف این خصوصی سازی شفاف نیست و نمایندگان مردم اراکف کمیجان و خنداب در خانه ملت از ابتدای فعالیت مجلس دهم مکاتبات متعددی را در این خصوص انجام داده اند و در حل معضلات مالی، قراردادها و تعیین تکلیف مالکیت این شرکت مصمم هستند.
آنان توضیح دادند: مقوله خصوصی سازی این شرکت متاسفانه هنوز به سرانجام نرسیده و انتظار است وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان خصوصی سازی سرعت عمل بیشتری داشته باشند تا با تعیین مالکیت، هیکوی اراک بتواند نقش و فعالیت خود را در توسعه صنعتی استان و کشور بازسازی و پررنگ کند.
نمایندگان اراکف کمیجان و خنداب خاطرنشان کردند: هپکو از شرکت های مهم در تولید و تامین ماشین آلات سنگین کشور است و باید با دستگیری به موقع از آن بتوان دغدغه آینده شغلی کارگران آن را رفع کرد و زمینه پرداخت مطالبات معوقه آنان را فراهم آورد.
آنان گفتند: با توجه به اینکه نمایندگان اراک عضویت در کمیسیون های اقتصادی و صنعتی مجلس شورای اسلامی دارند این مهم را به عنوان یک مطالبه جدی از وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد دارایی خواهند داشت.
شرکت هپکو در سال 1351 در زمینی به وسعت 90 هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راهسازی تاسیس و از سال 1354 با همکاری شرکت های اینترناش، پوکلین، ساکائی، دایناپاک، و لوکومو از کشورهای آمریکا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند شروع به فعالیت کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه به ساخت ماشین آلات راهسازی و معدنی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری شرکت لیبهر آلمان طرح توسعه هپکو با مجموعه ای از مدرن ترین ماشین آلات، با ظرفیت تقریبی3000 دستگاه در سال 1363 آغاز شد.
3017/6013/خبرنگار:مصطفی مجللی نسب**انتشار دهنده:مژگان حیدری*