به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سید علی موسوی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای اجرایی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی طبق برنامهریزیهای انجام شده امسال در حدود 27 میلیون نفر ساعت آموزش در مناطق روستایی به جامعه هدف ارائه میشود.
وی با تاکید بر لزوم ارائه کمکهای مادی و معنوی صاحبان مشاغل از آموزشهای فنی و حرفهای متناسب با نیاز آنها تصریح کرد: این اقدام باید در راستای افزایش کیفیت برنامههای آموزشی انجام شود.
معاون آموزشی سازمان فنی و حرفهای عنوان کرد: ارائه آموزشها توسط سازمان فنی و حرفهای مبتنی بر نیازهای بازار کار بوده و بر طبق سفارش صاحبان مشاغل انجام میشود.
محمدرضا انصاری سرپرست اداره کل فنی و حرفهای استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه طبق آمارهای ارائه شده 70 درصد از افرادی که از طریق کاریابیها به واحدهای صنعتی معرفی و مشغول به کار شدند فاقد مهارت بودند، ابراز کرد: این آمارها جای تامل دارد چرا که جواب خالی بودن صندلیهای مراکز فنی و حرفهای استان تا حدودی مشخص میشود.
وی با اشاره به مدالآوری کارآموزان فنی و حرفهای در هفدهمین المپیاد ملی مهارت و کسب 4 مدال طلا، یک مدال نقره و دو دیپلم افتخار تصریح کرد: در این مسابقات استان زنجان به عنوان تیم سوم کشوری معرفی شد.
سرپرست اداره کل فنی و حرفهای استان زنجان با بیان اینکه در مسابقات امسال نسبت به سال گذشته 25 درصد در امتیازات تیمی پیشرفت داشتیم، ابراز کرد: کارآموزان مدالآور به اردوی مسابقات جهانی راه یافتند.
انتهای پیام/