به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛علی حضرتی در جریان بازدید از واحد کارخانه قند ارومیه که در راستای گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار شد گفت: اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان به منظور گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه به عنوان حلقه مفقوده تحقق اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان اقدام به برگزاری بازدیدهای علمی صنعتی به همراه اساتید هیات علمی دانشگاه های سراسری و صنعتی ارومیه کرده است.
وی افزود: بدین منظور در گام نخست و پس از انعقاد تفاهم نامه های آموزشی و پژوهشی فیمابین، 20 واحد صنعتی فعال دارای پروانه تحقیق و توسعه از سازمان صنعت و معدن استان که در این زمینه موفق بوده اند، برای بازدید انتخاب شدند.
حضرتی با اشاره به اهداف این بازدید تصریح کرد: افزایش بهره وری واحدهای صنعتی، تقویت بخش تحقیق و توسعه واحدها، تبدیل واحدهای مستعد به واحد دانش بنیان، آشنایی اعضای هیات علمی با نیازهای صنعت و تبدیل آن به پروژه های تحقیقانی و مشاوره ای و اطلاع از نیاز واحدها به فناوریهای نو از جمله این اهداف است.
به گفته وی، علاوه بر آن، ایجاد و ثبت فناوری ها و دانش فنی برای بهره برداری واحد صنعتی، رفع نیازمندی های حوزه دانشجویی از طریق پایان نامه های دانشجویی، مهارت آموزی دانشجویی از طریق کارورزی و کارآموزی، تشکیل اتاق فکر صنعت و دانشگاه و نیز تشکیل دفاتر کارآفرینی تخصصی از سایر اهداف این بازدید به شمار می رود.
حضرتی با بیان اینکه این برنامه بازدید با بیش از 20 تن از اساتید هیات علمی و دانشجویان دکتری رشتههای برق، مکانیک و صنایع غذایی ارومیه و نیز کارشناسان اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صورت پذیرفت افزود: پس از بازدید اساتید و دانشجویان از خط تولید و بررسی فنی و تخصصی خط و پرسش و پاسخ، جلسه تخصصی با حضور مدیران واحد، اساتید و کارشناسان سازمان برگزار شد.
وی اظهار داشت: علاوه بر آن پس از بیان مشکلات و مسائل و طرح موضوعات مطروحه توسط مدیر عامل، مسئولان ارتباط صنعت و دانشگاه سازمان ضمن بیان اهداف و لزوم برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه به بیان موادی از قانون رفع موانع تولید در جهت حمایت از طرحهای این ارتباط و نیز بیان طرح های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، حمایت از پایان نامه ها، فاجد و نیز کارآموزی پرداختند.
رئیس اداره آموزش و پژوهش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی بیان کرد: در این بازدید اساتید حاضر در جلسه به بیان طرحها و نظرات خود در خصوص تقویت این ارتباط پرداخته و مقرر شد که عناوین پروژه ها از طریق بیان مشکل یا ایده توسط واحد صنعتی و یا تشخیص و طرح پروژه توسط اساتید دانشگاه صورت پذیرد.
حضرتی گفت: در این راستا تاکنون از واحدهای صنعتی ایران پاش، متالورژی پودر ماد صنعت، ساحل اتحاد، افزار صنعت کارا و پاک اندیشان با اساتید گروه های برق، مکانیک و شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه و نیز کارخانه قند ارومیه با اساتید گروه های برق، مکانیک و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه بازدید به عمل آورده است.
رئیس اداره آموزش و پژوهش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی افزود: بازدید از واحد ایران پاش به مرحله ارائه پروپوزال توسط اساتید دانشگاه صنعتی و انعقاد قرارداد رسیده و بازدید از سایر واحدها به همراه ارائه طرح و ایده از جانب طرفین بوده است.
انتهای پیام/ب