تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اولویت بانک‌های کردستان است

مدیر امور شعب شعب بانک ملی کردستان گفت: تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی کوچک و متوسط اولویت امسال بانک‌های عامل استان کردستان است.
  • شنبه 15 آبان 1395 ساعت 20:23

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الله شاکری عصر امروز در چهارمین کارگروه بانک‌های عامل استان در نشست با مدیران عامل بانک‌های استان کردستان و نمایندگان مردم کردستان در مجلس در سنندج اظهار داشت: بررسی مشکلات امور بانکی در خصوص جذب و تخصیص منالبع بانکی و ارائه چالش‌های اعطای تسهیلات و ارائه تسهیلات ازدواج به جوانان از مباحث مهم این کارگره است.

وی با اشاره به اینکه اولویت امسال بانک‌های عامل تأمین سرمایه در گردش واحدهای کوچک و متوسط استان است، گفت: امیدواریم با ترغیب سیستم‌های بانکی بتوانیم انتظارات مردم و مسئولان را برآورده کنیم.

مدیر امور شعب شعب بانک ملی کردستان، تصریح کرد: در اغلب جلسات و کارگروه‌ها شاهد نارضایتی مردم و مسئولان استان از عملکرد سیستم بانکی در تامین منابع مالی بنگاه‌های تولیدی و تخصیص تسهیلات بانکی برای ازدواج جوانان هستیم و این امر برای ما نگران‌کننده است و نباید این نگرانی دوباره تکرار شود.

وی گفت: روان‌سازی پرداخت تسهیلات در قالب دستورالعمل جدیدی از سوی دولت صادر شده که سرمایه‌های در گردش و ثابت بنگاه‌ها و واحدهای تولیدی فراهم شود.

مانع چک‌های برگشتی برای اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی برطرف شد

شاکری چک‌های برگشتی واحدهای تولیدی را مانعی در اعطای تسهیلات به آنان در سال‌های گذشته ذکر کرد و  افزود: این مانع اکنون برای تامین سرمایه در گردش طرح‌ها و واحدهای تولیدی استان کردستان رفع شده و اخیراً از سوی دولت ابلاغ شده است.

وی اظهار کرد: روان‌سازی تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی با همین ابلاغ جدید دولت انجام می‌شود.

رشد 13 درصدی منابع بانکی کردستان در 6 ماهه امسال

مدیر امور شعب شعب بانک ملی کردستان با اشاره به عملکرد آماری تسهیلات پرداختی به متقاضیان واحدهای تولیدی استان در سال گذشته و امسال به جز بانک‌های خصوصی خاطرنشان کرد: منابع بانکی استان کردستان تا پایان سال گذشته در مجموع 48 هزار و 218 میلیارد و 193 میلیون تومان بوده که این رقم در پایان شهریور ماه امسال 54 هزار و 546 میلیارد و 421 میلیون تومان بوده است.

وی از رشد 13 درصدی منابع بانکی استان کردستان در شش ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: منابع بانکی استان کردستان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6 هزار میلیارد تومان افزایش داشته است.

مدیر امور شعب شعب بانک ملی کردستان با اشاره به اینکه 59.5 درصد منابع بانکی استان در سال گذشته گران قیمت بوده است، گفت: منابع گران قیمت بانک‌های استان در سال گذشته 28 هزار و 700 میلیارد تومان بوده است.

وی گفت: همچنین منابع بانکی استان کردستان در سال گذشته با 19 هزار و 480 میلیارد تومان معادل 40.5 درصد منابع ارزان قیمت بوده است.

شاکری میزان منابع بانکی گران قیمت استان کردستان در پایان شهریور ماه امسال را، 32 هزار میلیارد تومان معادل 59 درصد عنوان کرد و افزود: منابع ارزان قیمت بانک‌های استان کردستان در پایان شهریور ماه امسال 22 هزار میلیارد تومان معادل 41 درصد بوده است.

وی اظهار کرد: متاسفانه منابع بانکی گران قیمت در استان کردستان در سال‌های اخیر افزایش یافته است

85 درصد منابع بانکی کردستان مصرف می‌شود

مدیر امور شعب شعب بانک ملی کردستان، میزان مصارف بانک‌های استان کردستان را، 45 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: تاکنون 42 هزار و 922 میلیارد تومان پرداخت شده و دو هزار و 799 میلیارد تومان مطالبات متقاضیان استان بوده که کلا میزان مصرف منابع بانکی استان به 45 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی گفت: مصارف سیستم بانکی استان کردستان 85 درصد منابع بانکی موجود است که این میزان مصارف 4 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است و میزان منابع بانکی استان 8 هزار میلیارد تومان رشد داشته است.

مطالبات بانکی کردستان 3600 میلیارد تومان است

مدیر امور شعب شعب بانک ملی کردستان، با اشاره به اینکه میزان مطالبات بانکی از مردم کردستان در سال گذشته 2 هزار و 799 میلیارد تومان بوده است، خاطر نشان کرد: این میزان مطالبات در پایان شهریور ماه امسال 3 هزار و 648 میلیارد تومان بوده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 33 درصد افزایش داشته است.

وی گفت: تاکنون 10 مشکل برای واحدهای تولیدی استان کردستان شناسایی شده که مسایل بانکی یکی از این 10 موارد است.

انتهای پیام/


ثبت نظر

ارسال