یک مسئول :روسیه خواستارمحصولات سبزی و صیفی هرمزگان است

بندرعباس- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه روسیه خواستار محصولات سبزی و صیفی این استان می باشد، گفت: در سفر اخیر به کشور روسیه، نیاز های بازار این کشور و استانداردهای تولید محصولات کشاورزی آن مورد بررسی قرار گرفت.
  • سه شنبه 18 آبان 1395 ساعت 7:33
به گزارش سه شنبه خبرنگار ایرنا، ناصر حیدری پور در نشست دستاوردهای سفرهیات تجاری و بازرگانی هرمزگان به کشور روسیه اظهار داشت : روسیه روزانه 150تن خیار سبز هرمزگان را نیاز دارد که باید برای تامین آن برنامه ریزی مناسب انجام داد.
وی افزود: هرمزگان به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب در فصول سرد که کشور روسیه در سرمای شدید به سر می برد ، می تواند محصولات مورد نیاز این کشور را تامین کند.
حیدری پور خاطرنشان کرد: برای حضور در بازارهای جهانی نیاز به ایجاد تشکل صادراتی محصولات کشاورزی و تبدیل کردن کشت سنتی به کشت مدرن می باشد.
وی با اشاره به اینکه فعالان اقتصادی ترکیه بخش عمده ای از بازار روسیه را در اختیار دارند، گفت: تجار و تولید کنندگان استان باید با شناخت کامل از مسائل حقوقی و تجاری کشور روسیه وارد رقابت با تجار سایر کشورها شوند.
حیدری پوری افزود: در راستای صادرات محصولات کشاورزی و تامین منافع تولید کننده ، واسطه و صادرکننده به صورت مشترک تشکل کشاورزی در استان هرمزگان راه اندازی می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : با ثبت تشکل کشاورزی، مشکلات صادرات محصولات کشاورزی استان از جمله بازاریابی و حضور در بازارهای جهانی برطرف خواهد شد.
وی نبود صنایع بسته بندی و فرآوری مناسب ، حمل و نقل محصولات ، نبود زیرساخت های جانبی کشاورزی و آگاهی نداشتن کشاورزان از نیاز بازارهای جهانی را از مهمترین مشکلات بخش صادرات محصولات کشاورزی هرمزگان عنوان کرد.
در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و توسعه صاردرات غیر نفتی 24نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان بخش کشاورزی هرمزگان در دومین روز از آبان ماه سالجاری به کشور روسیه اعزام و به مدت یک هفته در روسیه ظرفیت های بخش کشاورزی هرمزگان را معرفی کردند.
کشاورزان هرمزگانی کشت محصولات سبزی و صیفی در استان را از مردادماه آغاز کردند که کشت این محصولات تا مهرماه در هرمزگان ادامه داشت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : امسال 77 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان به کشت محصولات سبزی و صیفی اختصاص یافته است.
سیدحسن حسینی پیش بینی کرد امسال یک میلیون و 370 هزار تن محصول سبزی و صیفی در استان برداشت شود.
وی افزود : کشت محصولات سبزی و صیفی در استان با محصول بادمجان در 12 هزار هکتار سطح زیرکشت آغاز می شود و پس از آن محصولات دیگر کشت می شود.
هرمزگان با تولید سالانه 390 هزار تن محصول بادمجان رتبه نخست در کشور را دارد.
محصولات سبزی و صیفی هرمزگان در زمستان وارد بازار کشور می شود که نقش مهمی در تأمین بازار کشور دارد .
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده

ثبت نظر

ارسال