الگوی اقتصاد تعاونی و مردم محور تنها راه شکوفایی و توسعه کشور است

اراک - ایرنا - معاون دبیرکل خانه کارگر در امور استان ها و شهرستان ها گفت: الگوی اقتصاد تعاونی، مردم محور تنها راه تقسیم ثروت، شکوفایی اقتصادی و توسعه کشور در عرصه های مختلف است که زایش اشتغال و سرمایه را برای جامعه به همراه دارد.
  • شنبه 22 آبان 1395 ساعت 20:53
به گزارش ایرنا، حسن صادقی عصر روز شنبه در پنجمین همایش بزرگ استانی خانه کارگر استان مرکزی در اراک افزود: اقتصاد ایران در طول تاریخ نشان داده که اقتصادی دولت سالار است که باید موتور آن در دست دولت قرار گرفته و بخش خصوصی به عنوان چرخ و راه برنده آن ایفای نقش کند.
معاون دبیرکل خانه کارگر در امور استان ها و شهرستان ها افزود: برای بازگشت دوباره اقتصاد کشور بر روی ریل اصلی شکوفایی و توسعه، دولت باید اقتصاد را در دست گرفته و با مشارکت مردم و به صورت تعاونی زمینه توسعه و پیشرفت کشور را فراهم کند.
صادقی خاطر نشان کرد: وضعیت کنونی واحدهای تولیدی و صنعتی کشور به دلیل برخی سیاست های نادرست در قبال بخش خصوصی است.
وی ادامه داد: اگر اقتصاد تولید محور در کشور مورد غفلت قرار گیرد، همه صنایع نابود شده و اقتصاد کشور به اقتصاد بنکداری و دلال محور تبدیل می شود.
معاون دبیرکل خانه کارگر در امور استان ها و شهرستان ها خاطر نشان کرد: نبض اقتصاد تعاونی و مردم محور در کشور باید بیشتر از گذشته بتپد و جامعه کارگری به عنوان پیشقراول توسعه اقتصادی در این راستا پیشتاز است.
صادقی خاطر نشان کرد: جامعه کارگری مخالف بخش خصوصی نبوده بلکه معتقد است برخی شیوه های نادرست مدیریتی در بخش خصوصی سازی بر مشکلات جامعه کارگری می افزاید
وی گفت: هم اینک بر اساس پیش بینی های انجام شده حدود 900 هزار میلیارد تومان از اقتصاد ایران به صورت نقدینگی پنهان در صندوق های خانگی جابه جا می شود که این حجم نقدینگی آتش زیر خاکستری است که می تواند با حرکت به سمت رباخواری کمر اقتصاد و تولید کننده را بشکند.
معاون دبیرکل خانه کارگر در امور استان ها و شهرستان ها در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری تلاش برخی مسئولان برای تغییر قانون کار در کشور افزود: تغییر قانون کار مشکلی از جامعه کارگری و اشتغال کشور برطرف نمی کند زیرا اگر این مهم می توانست در حل مشکلات کارساز باشد مشکل بازارچه های مرزی که از قانون کار تبعیت نمی کنند، را برطرف می کرد.
وی ادامه داد: 712 میلیارد دلار از درآمد کشور در زمان دولت نهم و دهم صرف پرداخت یارانه ها شد که این مهم نه تنها مردم را ثروتمند نکرد بلکه ثروت شرکت های بزرگ که عمده اشتغال کشور را به خود اختصاص داده بودند، را از بین برد.
صادقی گفت: جامعه کارگری کشور رئیس جمهور دولت تدبیر و امید را به لحاظ سیاسی، روابط بین الملل و حقوقی زیبنده ترین فرد برای ادامه کار در دولت بعد می داند.
صادقی افزود: دولت تدبیر و امید در شرایطی کشور را تحویل گرفت که شورای امنیت و جامعه بین المللی تحریم های سختی بر ضد کشور طراحی کرده بود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: اصلاح لایحه قانون کار که توسط دولت به مجلس ارایه شده یکی از خواسته های اولویت دار جامعه کارگری کشور است.
سید مهدی مقدسی افزود: نیاز است دولت لایحه اصلاح قانون کار را از مجلس پس گرفته و پس از کسب نظرات جامعه کارگری کشور و انجام کار کارشناسی این لایحه را به مجلس ارسال کند.
وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در سال های گذشته فراز و فرودهایی داشته و دست اندازی هایی به این سازمان انجام شده که این مهم آسیب هایی برای بیمه شدگان و بازنشستگان این صندوق به همراه داشته است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هم اینک طرح احساسی ادغام این صندوق با دیگر صندوق های بیمه ای لطمه های جبران ناپذیری را برای این صندوق به همراه خواهد داشت.
مقدسی گفت: ادغام سازمان تامین اجتماعی با دیگر صندوق ها پیوند عضو ناقص به بدن بیمار است که برای هردو نامناسب است و مشکلاتی برای جامعه و کشور به همراه دارد.
وی افزود: نیاز است مسئولان تقویت سازمان تامین اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهند تا این صندوق بتواند خدمات بیشتری به بیمه شدگان و مستمری بگیران خود ارایه دهد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با یادآوری درآمد 700 میلیارد دلاری دولت نهم و دهم از فروش نفت افزود: اگر این درآمدها در راستای رونق تولید و اشتغال به کار گرفته می شد هم اینک واحدهای تولیدی با چالش های نقدینگی مواجه نبودند.
در پایان این نشست انتخابات خانه کارگر کشور برگزار و سه نماینده کاندید استان مرکزی در این بخش مشخص شدند.
1955/3075/**خبرنگار: مهدی عظیمی** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده اصفهانی

ثبت نظر

ارسال