عاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: تاکنون نزدیک به 300 هزار میلیارد ریال این سهام قیمت گذاری شده است و برای اجرا و ساماندهی سهام عدالت منتظر سه مصوبه هستیم.
میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: درباره مقادیر باقیمانده باید گفت برخی از آنها شاید مورد نیاز نباشد یا قابلیت تخصیص به این سبد را نداشته باشند.
پوری حسینی گفت: اکنون ابهام های مختصری درباره شناسایی مشمولان، سبد سهام و سازوکار ساماندهی آن وجود دارد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: پیچیده ترین قسمت این سهام، لایحه دولت است که امید می رود بزودی تعیین تکلیف شود.
وی یادآوری کرد: برای اجرا و ساماندهی سهام عدالت منتظر سه مصوبه هستیم که یکی از آنها در آینده نزدیک و دو مورد دیگر تا پایان سال وصول می شود و پس از آن به موجب قوانین و مقررات، تکلیف این سهام روشن تر می شود.
پوری حسینی اعلام کرد شورای عالی اصل 44 نیز مصوبه ای در این زمینه از نظر گذرانده است که منتظر دریافت آن هستیم تا پس از آن به تفصیل سخن بگوییم.
به گفته رییس کل سازمان خصوصی سازی، از نظر این سازمان طرح سهام عدالت به پایان خود رسیده و کارهای لازم انجام شده است و منتظریم شرکت های سرمایه پذیر حساب های خود را ببندند؛ البته هنوز به این امر اقدام نکرده اند یا به سازمان
خصوصی سازی خبر نداده اند.
به گزارش ایرنا، شرکتهای سرمایه پذیر شامل شرکتهای زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی (بانک تجارت، بانک ملت و بانک صادرات)، وزارت نیرو و وزارت نفت می شود.