به گزارش ایرنا، امیررضا خادم چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی اظهار کرد: کلنگ زنی این طرحها در گذشته به قدری زیاد بوده است که قطعا اعتبارات 50 سال آینده هم نمی تواند این طرح ها را تکمیل کند.
وی افزود: باید از ظرفیت بخش خصوصی در تکمیل این پروژه ها استفاده کرد و اگر از ظرفیت های قانونی در این حوزه به خوبی استفاده شود و سالانه حتی یک طرح نیمه تمام هم در یک استان به بخش خصوصی واگذار شود می توانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما اگر بتوانیم این طرح های نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کنیم می توانیم از منابع مالی که از فروش این طرح ها حاصل می شود در توسعه روستاهای کمتر برخوردار استفاده کنیم.
خادم توجه به سمن ها را از رویکردهای اصلی وزارت ورزش و جوانان ذکر کرد و گفت : در گذشته به این مقوله کمتر پرداخته شده و دولت تدبیر و امید در تلاش است تا تشکل ها و سمن ها را در حوزه جوانان فعالتر کند بنابراین مدیران باید اولویت کاری خود را در استانها به تقویت سمن ها قرار دهند.
وی تصریح کرد: مدیران استان ها باید تعامل با سایر دستگاه های دولتی را جدی تلقی کنند و در این خصوص همکاری خود را با نمایندگان مجلس ، استانداران و مدیران دستگاه های متوازی خود را افزایش دهند و آنها را درگیر مسائل ورزشی کنند.
وی عنوان کرد: رویکرد دیگر وزارت ورزش و جوانان توجه جدی به ورزش بانوان می باشد زیرا که بانوان در میادین ورزشی نشان داده اند از ظرفیت بالایی برخوردارند ولی متاسفانه به این مهم کمتر رسیدگی شده است.
معاون حقوقی امور مجلس و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان در ادامه بیان کرد: میزان مدال های بانوان کشور در مسابقات آسیائی 2014 همپای مدال های مردان بوده است و اگر میزان سرمایه گذاری مردان و زنان را با هم مقایسه کنیم متوجه ارزش مدال های بانوان در میدان های ورزشی خواهیم شد.
وی افزود: اگر سرمایه گذاری خوبی در ورزش بانوان صورت گیرد می توانیم شاهد رشد ، نشاط و بالندگی خوبی در جامعه باشیم.
خادم یادآور شد: یکی از راهبردهای اصلی وزارت ورزش و جوانان توجه جدی به مشکلات جوانان می باشد چرا که معتقدم جوانان در این وزارتخانه کمترین نقش را داشته اند و بایستی بیش از گذشته به معیشت ،اشتغال و مشکلات آنها رسیدگی کرد.
مدیرکل جدید ورزش و جوانان خراسان شمالی هم در ادامه این مراسم اظهار کرد: برنامه های اجرایی من همان برنامه های ابلاغی وزارت ورزش و جوانان می باشد که توجه به جوانان ،بانوان ،ورزش های پایه و همگانی از رویکردهای اصلی من در طی مدت فعالیت من در این استان محسوب می شود.
خسرو منعمی افزو:د باید سعی کنیم تا در این دستگاه روحیه تعامل را بیشتر و با سایر دستگاها ارتباط سازنده ای داشته باشیم.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی در ادامه این جلسه با ارائه گزارشی از ورزش استان گفت: 17هزارو 500 ورزشکار سازمان یافته در این استان وجود دارد که ورزشکاران استان تاکنون 168 مدال کشوری و 32 مدال جهانی آسیایی و المپیک را کسب کرده اند.
عباس شاهی اضافه کرد: 2 هزارو 621 نفر از جوانان استان تحت پوشش برنامه های اوقات فراغت قرار دارند وهمچنین 33 سازمان مردم نهاد در این استان مشغول به فعالیت هستند.
وی گفت: 62 نفر از ورزشکاران در تیم ملی فعالیت می کنند و 6 تیم هم در لیگ کشور فعال است.
در این مراسم از زحمات 2 سال و نیم امین رشید لمیر در استان خراسان شمالی تحلیل و خسرو منعمی به عنوان مدیرکل جدید ورزش و جوانان خراسان شمالی معارفه شد.
استان 925 هزار نفری خراسان شمالی دارای 23هزار ورزشکار بیمه ای با 43 هیات ورزشی دارد که سرانه فضای ورزشی در این استان کمتر از 34 سانتی متر مربع است.
6003/ 6042 خبرنگار:روح الله صائب انتشاردهنده: سیدحسین قدسی