صادرات کشاورزی از جنوب کرمان با ایجاد مرز هوایی تسهیل می شود

کرمان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمان با اشاره به وجود پنج فرودگاه در استان گفت: با اخذ مجوز مرز هوایی فرودگاه جیرفت در آینده نزدیک، شرایط صادرات بیش از 70 نوع محصول کشاورزی از جنوب استان تسهیل می شود.
  • چهارشنبه 26 آبان 1395 ساعت 23:27
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدرضا فتوت روز چهارشنبه در دیدار با هیات سرمایه گذار روسی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های استان کرمان به فعالیت 2 سازمان جهاد کشاورزی در جنوب و شمال استان اشاره کرد و افزود: تنوع آب و هوایی در استان کرمان یکی از پتانسیل های تولید و صادرات محصولات کشاورزی را فراهم کرده است.
وی به وجود سه منطقه ویژه اقتصادی در استان (شهرستان های بم، سیرجان و رفسنجان) اشاره و خاطرنشان کرد: این مناطق شرایط سرمایه گذاری برای احداث صنایع فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی را فراهم کرده است.

**آمادگی جنوب استان برای صادرات 4.5 میلیون تن محصول کشاورزی
رئیس اتاق بازرگانی کرمان نیز با اعلام هرگونه آمادگی استان برای برقراری ارتباط و انعقاد تفاهم نامه با هیات های سرمایه گذاری روسی گفت: در حال حاضر کشت محصولات جنوب انجام شده است لذا هیات سرمایه گذار روسی می تواند با محوریت اتاق بازرگانی کرمان نسبت به خرید محصولات کشاورزی به صورت مستقیم اقدام نماید.
سید مهدی طبیب زاده بر راه اندازی مرکز مشترک در دو کشور ایران و روسیه تاکید کرد و افزود: اتاق بازرگانی کرمان آمادگی دارد با انعقاد قرارداد و تضامین معتبر نسبت به دریافت سفارشات محصولات کشاورزی برای سال آینده اقدام نماید.
وی با تاکید بر اینکه همدلی و هماهنگی حاکم در استان، همه ابزارهای کار تجاری قوی و پایدار را فراهم کرده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر آمادگی صادرات بیش از 4.5 میلیون تن محصول کشاورزی از جنوب استان وجود دارد.

**به دنبال ایجاد بازار جدید برای محصول پسته هستیم
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این دیدار با اشاره به ظرفیت های ترانزیتی، هوایی و ریلی استان کرمان یادآور شد: کرمان یکی از وسیع ترین استان های کشور است که از امنیت خوبی برخوردار است.
احمد انارکی محمدی با تاکید بر تولید محصولات ارگانیک در استان گفت: در جنوب استان علاوه بر کشت محصولات گلخانه ای، بیش از 16 هزار هکتار محصول گوجه فرنگی کشت می شود که از هر هکتار بیش از 45 تن محصول برداشت می شود.
وی بر هماهنگی اتاق بازرگانی با نمایندگان بخش خصوصی برای صادرات محصولات کشاورزی تاکید کرد و افزود: کرمان یکی از سه استان پایلوت اقتصاد مقاومتی کشور است و در این راستا اختیارات لازم به استانداران این سه استان تفویض شده که باید از این فرصت به بهترین نحو استفاده کرد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به صادرات محصولات استان از قبیل خرما و پسته بیان کرد: به دنبال ایجاد بازار جدید برای محصول پسته هستیم.

**جایگاه قابل قبول استان در کشت گیاهان دارویی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در ادامه این دیدار با اشاره تولید محصولات سالم استان از قبیل پسته، خرما (رطب مضافتی)، گردو و محصولاتی همچون مرغ و تخم مرغ و دام زنده گفت: استان کرمان پتانسیل خوبی برای تولید هر میزان محصول کشاورزی را دارا می باشد.
عباس سعیدی با اشاره به فراهم بودن زیرساخت ها در استان افزود: استان جایگاه قابل قبولی در حوزه تولید گیاهان دارویی دارد که می توان از این ظرفیت برای صادرات این محصول اقدام کرد.

**هیچ استانی در تولید محصولات گلخانه ای، توان رقابت با جنوب استان کرمان را ندارد
معاون سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان هم با اشاره به شرایط کشت محصولات کشاورزی در چهار فصل سال در جنوب استان گفت: این منطقه شرایط صادرات 15 نوع محصول کشاورزی به میزان 4.5 میلیون تن را دارا می باشد.
سلطانی با تاکید بر اینکه جنوب استان کرمان به گلخانه طبیعی ایران تشبیه شده است خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران بزرگی همچون شرکت کشت و صنعت در جنوب استان برای سرمایه گذاری اقدام کرده اند و احداث هزار و 500 هکتار گلخانه یکی از برنامه های این شرکت می باشد.
وی با اشاره به اینکه هیچ استانی در تولید محصولات گلخانه ای، توان رقابت با جنوب استان کرمان را ندارد گفت: توسعه کشت های گلخانه ای یکی از سیاست های دولت یازدهم می باشد که در استان کرمان به طور جد دنبال شده است.
بنابر این گزارش در ادامه این دیدار مقرر شد هیات سرمایه گذاری در سفر آتی به استان کرمان و ارائه شرح خدمات و کالاهای مدنظر نسبت به عقد قرارداد با اتاق بازرگانی کرمان اقدام کند.
تنظیم و انتشار: رسول محمدحسنی
3028

ثبت نظر

ارسال