به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، مجید خدا بخش در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولیدی بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی با حضور مسئولین و روسای بانکهای عامل و مدیران دستگاههای اجرایی و تولید کنندگان استان در محل سالن جلسات این سازمان سخن می گفت افزود: از تعداد 130 طرح به اجرا در آمده تعداد 107 طرح توسط بانک کشاورزی مدیریت شده که از زحمات بانک کشاورزی قدردانی می شود.
استاندار اردبیل از بانکهای عامل خواست: نهایت همکاری را با متقاضیان طرحها داشته و اینکه متقاضی می بایست 60 درصد از طرح را با آورده شخصی خود تکمیل کند بجاست ولی این نباید به عنوان یک عامل بازدارنده برای بانکها در ارائه تسهیلات قلمداد شود اگر متقاضی 30 درصد و یا اینکه 40 درصد و یا 50 درصد از طرح را با آورده شخصی خود پیش برده،بهتر این است که بانکهای عامل میزان اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از این طرحها را در اختیار متقاضیان قرار دهند و با رفع موانع دست و پا گیر اداری در کمترین زمان ممکن بدون لحاظ داشتن 60 درصد پیشرفت کاری با مجریان همکاری کنند.
پیش از سخنان استاندار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار داشت: به منظور رونق تولید بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی تعداد تعداد 486 طرح با اعتبار 337 میلیارد و 600 میلیون تومان به بانکهای عامل معرفی شده که از این تعداد 145 طرح برای عقد قرار داد با اعتبار 88 میلیارد و 400 میلیون تومان به بانکهای عامل معرفی شده اند و تاکنون برای تعداد 130 واحد نزدیک به 76 میلیاردو 700 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
سروی در ادامه سخنان خود گفت: در حال حاضر برای تعداد 203 طرح مهم در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی به بانکهای عامل معرفی شده که اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرحها نیز 150 میلیارد و 300 میلیون تومان است.
این مسئول در ادامه سخنان خود افزود: تعداد طرحهایی نیز که توسط متقاضی هنوز تامین وثیقه نشده و انصراف داده اند و پیگیر اجرا نیستند 138 مورد است .
سروی ادامه داد: در یک نگاه کلی می توان گفت: 39 درصد از طرحهایی که تاکنون به بانکهای عامل معرفی شده منجر به عقد قرار داد شده و برای 34 درصد از این طرحها نیز اعتباری بالغ بر 76 میلیارد و 700 میلیون تومان به متقاضیان پرداخت شده است . بانکهای عامل که بیشترین همکاری را در پرداخت تسهیلات به متقاضیان بر عهده داشته اند بانکهای کشاورزی ، ملی ، صادرات و توسعه تعاون بوده است.
سروی افزود: از تعداد 130 طرح که در سطح استان در دست اجراست تعداد 50 طرح با اشتغالزایی 263 نفر در شهرستان اردبیل اجرا می شود و مقام اول را در بین شهرستانهای استان از لحاظ تعداد طرح ، اشتغالزایی و میزان جذب اعتبار به خود اختصاص داده است. شهرستان سرعین نیز با اجرای تعداد 3 طرح و اشتغالزایی 6 نفر کمترین سهم را در بین شهرستانهای استان به خود اختصاص داده است. با احتساب سهم آورده سرمایه گذار و میزان تسهیلات ارائه شده از سوی بانکها برای تعداد این 130 طرح مجموعا ً 95 میلیارد و 970 میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.
انتهای پیام/