به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، علی گرجی در سومین کنگره بینالمللی اضطراب اظهار داشت: به طور کلی همه جوامع بشری امروزه دچار استرس و تنشهای ناشی از تغییر سبک زندگی، جنگ و مشکلات اقتصادی هستند.
وی افزود: در صورتی که استرس و تنش در زندگی مدیریت نشود میتواند منجر به اختلال اضطرابی شود افزود: اختلال اضطرابی یک بیماری است و به طور کلی 30 درصد مردم جهان از جمله مردم ایران در دورهای از زندگی دچار این اختلال اضطرابی هستند.
مدیر مرکز علوم اعصاب شفا ادامه داد: نشانههای اختلال اضطرابی در کودکان جویدن ناخن و شبادراری بوده و این مشکل در بزرگسالان به صورت تپش قلب، تعریق، اختلال خ واب و دلهره بدون دلیل بروز میکند.
گرجی اضافه کرد: در مرکز علوم اعصاب شفا طرح اضطرابزدایی از جامعه اجرایی شده و برهمین اساس تلاش میکنیم مدیریت تنشها را آموزش دهیم.
رئیس سومین کنگره بینالمللی اضطراب گفت: این طرح در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی بوده چرا که فردی که سرحال و سلامت است و به دور از اضطراب بوده بهتر میتواند برنامههای خود را انجام دهد و این مساله در تولید و بازده کشور اثرگذار است.
گرجی تصریح کرد: در صورتی که تنش مدیریت نشود مشکلاتی همچون سردرد، کمردرد، سوزش سر دل و ... را به همراه داشته و سالانه میلیاردها تومان هزینه دارو به همراه دارد.
رئیس سومین کنگره بینالمللی اضطراب اضافه کرد: پس زمینه طلاق، اعتیاد و بسیاری از مشکلات اجتماعی اضطراب بوده که با مدیریت این مشکل و آموزش راهکارهای کنترل آن میتوان بسیاری از مشکلات را کاهش داد.
گرجی گفت: در این کنگره علاوه بر موضوع اضطراب مساله اختلالات اضطرابی پس از سوانح نیز مورد بحث و گفتوگو قرار گرفته و درمانهای نوین در این زمینه نیز مطرح میباشد.
وی در پایان گفت: 10 سخنران خارجی از کشورهای آمریکا، استرالیا، انگلیس، کانادا، سوئیس و آلمان حضور دارند.
انتهای پیام/