به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ، مسلم بیات در هجدهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران گفت: از 500 آسانسور دستگاه های دولتی ، فقط به تعداد انگشتان استاندارد لازم را داشته اند.
وی با اشاره به اینکه برخی از آسانسورهای ساختمان سازمان استاندارد نیز نقص داشته اند افزود: آن دسته از آسانسورهایی که نقص بحرانی داشته اند (ترمز ایمنی نداشته اند) در محل و بلافاصله پلمپ شدند.
بیات اضافه کرد : سالانه تا 53 هزار آسانسور جدید از نظر سازمان استاندارد بازرسی می شوند که از این تعداد 19 هزار آسانسور موفق به کسب مجوز استاندارد می شوند.
مدیر کل استاندارد استان تهران در ادامه با اشاره به اجرای طرح استاندارد زنجیره غذایی ( از مزرعه تا سفره ) افزود: این استاندارد بمنظور کنترل مواد غذایی غیر استاندارد و خارج کردن آنها از چرخه مصرف مردم ضروری است.
وی درباره استانداردسازی بخش خودرو نیز گفت: تاکنون 17 هزار مخزن سوخت اتوبوس بازبینی که 270 مخزن آن فرسوده و معدوم شده است.
بیات اضافه کرد: به سبب وجود گاز مرطوب در مخازن سی. ان .جی ، میزان فرسودگی این مخازن بسیار زیاد است .
وی گفت: مخازن سوخت باید هر سال بازدید شوند و هر 3 سال یکبار از نظر سوخت رسانی و6 سال یکبار نیز از نظر تحمل فشار سوخت آزمایش شوند.
وی در ادامه افزود: توجه به استاندارد سازی در مصرف بهینه انرژی تاثیر بسزایی دارد و موجب کاهش قابل توجه مصرف گاز و برق در دستگاه های مصرفی مانند بخاری، اجاق گاز و یخچال می شود.
مدیر کل استاندارد استان تهران با اشاره به لزوم تامین اعتبار برای پژوهش های استاندارد گفت : به سبب کمبود اعتبار در 8 ماه امسال طرح های پژوهشی استاندارد اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه تهران از نظر تدوین استاندارد بین المللی رتبه نخست کشور را دارد افزود: تدوین استاندارد خدمات در تهران می تواند الگوی کشوری باشد .
بیات با اشاره به اینکه در صنعت 25 تا 30 درصد ضایعات وجود دارد گفت: با استفاده از استانداردهای بین المللی می توان از این اتلاف هزینه ها پیشگیری و به اقتصاد مقاومتی کمک کرد.
وی در پایان از همکاری با 300 آزمایشگاه در تهران خبرداد و گفت: سازمان استاندارد تفاهم نامه هایی نیز با دانشگاه های کشور امضا کرده است.