به گزارش
خبرگزاری صداو سیما از (پاون)، "حمیدرضا عظیمی" با بیان این خبر افزود: بر اساس این مصوبه 8 بلوک نیروگاه سیکل ترکیبی با راندمان بالا (کلاسF) با استفاده از تسهیلات مالی خارجی (فاینانس) در ساختگاههای بندرعباس، تبریز، سلفچگان، خرم آباد، بوئینزهرا، همدان، امیدیه و اندیمشک در مجموع به ظرفیت اسمی 5005 مگاوات احداث خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: سقف استفاده از تسهیلات مالی خارجی به مبلغ دو میلیارد و 561 میلیون و 270 هزار یورو شامل یک میلیارد و 940 میلیون و 410 هزار یورو بعنوان اصل تسهیلات و 646 میلیون و 860 هزار یورو بهعنوان هزینههای تبعی در مصوبه شورای اقتصاد تعیین شده است.
معاون برنامهریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی اضافه کرد: این مصوبه به استناد ماده (82) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و تبصره (3) قانون بودجه سال 1395 کل کشور از محل مجوز بند (26) قانون بودجه سال 1391 در جلسه مورخ 17 آبان شورای اقتصاد به تصویب رسیده است.
عظیمی تصریح کرد: اجرای این طرح در جهت تحقق ردیف هفتم تصویب نامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و با هدف افزایش ظرفیت تولید برق شبکه سراسری کشور و راندمان نیروگاههای حرارتی، کاهش مصرف سوخت، تقویت بنیه سازندگان داخلی، انتقال دانش روز دنیا به داخل کشور و عدم وابستگی به سایر کشورها در تأمین قطعات و تعمیرات نیروگاهی صورت خواهد گرفت.
طبق برنامه، اولین واحد نیروگاهی این طرح در ساختگاه بندرعباس که عملیات اجرایی آن 25 آبان با دستور معاون اول رئیس جمهور آغاز شد، در زمستان سال 1397 به شبکه سراسری برق کشور متصل خواهد شد و تا پایان سال 1400 نیز 10 واحد نیروگاهی دیگر آن به بهرهبرداری خواهد رسید.