۲۰ طرح عمرانی در استان مرکزی به بهره برداری رسید

جانشین فرماندهی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: 20 طرح عمرانی به صورت ویدئو کنفرانس در نقاط مختلف این استان توسط سپاه روح اللهبه بهره برداری رسید.
  • پنجشنبه 4 آذر 1395 ساعت 15:31

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ محسن گلشن زاده با اشاره به پروژه‌های عمرانی سپاه روح الله استان مرکزی  اظهار داشت: بهره برداری از چهار سالن ورزشی 9 دی، سالن ورزشی صالحین به تعداد پنج سالن، 2 حوزه و 7 پایگاه مقاومت بسیج و 2 طرح عمرانی دیگر در شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین، شازند، محلات، کمیجان، فراهان و زرندیه هم‌زمان با پنجمین روز از هفته گرامیداشت بسیج انجام شد.

وی افزود: تحقق اقتصاد مقاومتی با حضور در عرصه‌های مختلف عمرانی و اقتصادی مهم‌ترین رویکرد بسیج است و نیروی بسیج با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی نقش موثری در تحقق خواسته مقام معظم رهبری دارد.

جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: پنجمین روز از هفته بسیج با عنوان بسیج، انقلابی‌گری و ایثار نام‌گذاری شده و با توجه به سخنان مقام معظم رهبری درباره انقلابی‌گری، امسال برنامه‌های هفته بسیج براساس همین موضوع تدوین شده است.

سرهنگ گلشن‌زاده با تاکید بر نقش بسیج در راستای گفتمان‌سازی انقلابی‌گری گفت: بسیج نقش مهمی در ترویج و نهادینه‌ کردن گفتمان انقلابی‌گری دارد و این مهم شاکله اصلی فرهنگ بسیجی است.

وی با اشاره به برنامه‌های پنجمین روز از هفته بسیج بیان کرد: همایش بزرگ فرهنگی ملازمان حرم با حضور همسر شهید رضایی‌نژاد در ساعت در مجتمع فرهنگی ستارگان، برگزاری نشست‌های روشنگری در راستای تبیین فرهنگ بسیج و گلباران قبور شهدا در ساعت 15 با حضور مسئولان استانی از دیگر برنامه‌های سپاه روح‌الله در این روز است.

تقویت و توسعه خطوط ریلی در اولویت‌های شاخص دولت دیده شود

عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه و تقویت خطوط ریلی باید به عنوان یکی از اولویت‌های شاخص دولت دیده شود.

سید مهدی مقدسی افزود: در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری واردات واگن جایی ندارد باید از ظرفیت‌های تولید داخل برای رفع نیازهای ریلی کشور استفاده کرد.

وی بیان کرد: دولت باید به منظور جلوگیری از اقدامات بهره برداران و خرید خارجی، منابع مالی لازم را تامین کند تا شرکت‌های واگن سازی با ظرفیت کامل کار کنند زیرا در حال حاضر به عنوان نمونه واگن سازی پارس با وجود قراردادهای منعقد شده به ظرفیت مطلوب تولید نرسیده است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: به زودی نشستی با حضور 2 وزیر و نمایندگان کمیسیون‌های صنعت و معدن و عمران برگزار و یک پیشنهاد شفاف و روشن در راستای رفع مشکل واگن سازان کشور ارائه می‌شود.

مقدسی ادامه داد: بحث خرید واگن باید در راستای حمایت از صنعت داخل مطرح که بر همین اساس مقرر شد نشستی مشترک با 2 وزیر و دو کمیسیون برگزار تا مشکلات این بخش بررسی شود.

وی اضافه کرد: انتظار می‌رود اعتبار 200 میلیاردی که برای کارخانه‌های واگن پارس، هپکو، ماشین سازی و آذر آب مصوب شده هرچه زودتر عملیاتی و استاندار مرکزی هم با جدیت بیشتر تحقق این مهم را در دستور کار قرار دهد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت تولید قراردادهایی که برای رونق شرکت‌های واگن سازی منعقد شده به 30 درصد نرسیده است باید شرایطی فراهم شود تا کارخانه‌های واگن سازی با 100 درصد ظرفیت کار کنند که تحقق این مهم نیازمند تلاش دولت برای رونق صنایع زیرساختی ریلی و ایجاد انسجام بین بخش‌های مختلف است.

مقدسی با اشاره به قرارداد واردات 600 دستگاه واگن از روسیه گفت: قرارداد واردات 600 دستگاه واگن از روسیه در راستای سرمایه گذاری نیازمند حمایت است اما اگر این واردات با هدف اجاره یا اجاره به شرط تملیک انجام شود در مقابل آن ایستادگی می‌کنیم.

سرعت‌گیرهای آسفالتی در اراک جایگزین سرعت گیرهای پلاستیکی می‌شوند

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری اراک گفت: سرعت‌گیرهای آسفالتی در اراک جایگزین سرعت‌گیرهای پلاستیکی می‌شوند.

محمد عسگری افزود: بنابر نیاز برخی معابر به استفاده از سرعت‌گیر و از طرفی به سبب تردد بیش از حد خودروها و از بین رفتن مداوم آنها، بر آن شدیم تا جایگزینی سرعت‌گیرهای آسفالتی با پلاستیکی را در دستور کار قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در احداث سرعت گیرهای آسفالتی همانند سرعت‌گیرهای پلاستیکی، استانداردهایی تعیین شده که با رعایت کامل آنها از سوی عوامل اجرایی مناطق پنج‌گانه شهرداری اراککارشناسان سازمان هم بر اجرای آنها نظارت کامل دارند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری اراک بیان کرد: با توجه به انتقاداتی که برخی شهروندان از آسیب‌های احتمالی سرعت‌گیرها به خودرو دارند باید گفت آسیب به خودرو زمانی رخ می‌دهد که راننده سرعت مجاز و مطمئنه را رعایت نمی‌کند، براین اساس تأثیر قابل توجهی که سرعت‌گیرها در کنترل سرعت خودرو و کاهش تصادفات جرحی و حتی فوتی در سطح شهر دارند برای ما ملموس است.

عسگری عنوان کرد: بر این اساس قبل از تکمیل عملیات نصب دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلف در سایر نقاط پرتردد شهر نمی‌توان نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام کرد.

انتهای پیام/


ثبت نظر

ارسال