ابوالفضل رجبزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با اشاره به تاثیر رکود بر صنف خشکشویى کشور، اظهار کرد: با توجه به این که اکثر فعالیتهاى اقتصادى و واحدهاى صنفى تحت تاثیر رکود هستند، صنف خشکشویى هم از این قاعده مستثنی نبوده و در حال حاضر این صنف هم دچار رکود شده است.
رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی در ارتباط با تفاوت قیمتى که برخى خشکشویىها در یک منطقه مشاهده مىشود، گفت: این تفاوت قیمت به علت درجه بندى واحدهاى صنفى خشکشویى در سطح شهر بوده که بر اساس این درجه بندى نرخهاى این واحدها تعیین مىشود.
وى افزود: در این برهه از زمان بزرگترین مشکل خشکشویىهاى کشور فعالیتهاى واحدهاى بدون پروانه کسب در کنار این واحدها است که باعث بدنامى این صنف مىشوند.
رجب زاده ادامه داد: این واحدهاى صنفى تحت نظارت هیچ نهادى نبوده و دید مردم را نسبت به واحدهاى صنفى که به مردم خدمات مىدهد را منفى مىکند لذا افرادى که خواهان استفاده از صنفهاى خدماتى را دارند باید نسبت به این موضوع حساسیت بیشترى نشان دهند.
رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی در ارتباط با مشکلات ماههاى اخیر این صنف گفت: مشکل بعدى که صنف خشکشویى با آن روبه رو بوده، بحث ارائه خدمات توسط فروشگاههاى اینترنتى است که مشکلات جدى در براى واحدهاى صنفى خشکشویى ایجاد کرده است.
وى تصریح کرد: این واحدهاى غیر مجاز با ایجاد بحثهاى امنیتى براى مشتریان و تحویل گرفتن لباس در منازل همچنین شستن لباسها در ماشینهاى لباسشویى که لباسهاى عفونى در آنها شسته مىشود مشکلات جدى براى مردم ایجاد کردهاند.
انتهاى پیام/