جرقه های اقتصاد مقاومتی در رودبار جنوب هنوز شعله ور نشده است/دولت مساله معیشت محرومان را جزو اولویت های خود قرار دهد

اقتصاد مقاومتی به منزله این است مردم در دورترین نقطه کشور نسبت به مسائل اقتصادی و معیشتی احساس عدالت کنند اما با گذشت ۳سال از عمر دولت یازدهم و ۹ماه از سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام وعمل هنوز جرقه های اقتصاد مقاومتی در رودبار جنوب شعله ور نشده اند.
  • یکشنبه 14 آذر 1395 ساعت 14:36

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما، با نامگذاری سال ۹۵ و تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای اجرای اقتصاد مقاومتی،مسئولان باید با سرعت و جدیت هرچه بیشتر از مرحله حرف و سخن به مرحله اقدام و عمل گام بر می داشتند تا آثار اقتصاد مقاومتی در زندگی و معیشت مردم احساس می شد.

 

 

اقتصاد مقاومتی به منزله این است مردم در دورترین نقطه کشور نسبت به مسائل اقتصادی و معیشتی احساس عدالت کنند اما با گذشت ۳سال از عمر دولت یازدهم و ۹ماه از سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام وعمل هنوز جرقه های اقتصاد مقاومتی در رودبار جنوب شعله ور نشده اند.

 

 

خارج شدن اقتصاد مقاومتی از مرحله حرف های شعاری در این برهه از زمان  در این شهرستان ضروری است،چرا که جوانان این منطقه به دلیل بیکاری به دنبال شغل های کاذب می روند و سود محصولات کشاورزی آنها هم به دلیل نبود صنایع تبدیلی  به جیب دلالان سرازیر می شود.

 

 

بندهای اقتصاد مقاومتی برنامه پذیر بوده و میزان پیشرفت آن هم قابلیت ارزیابی را دارد، اما کمتر سازمان دولتی در این شهرستان به جز تعریف و تفسیر بندهای ۲۴ گانه ، در راستایی اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی پا را فراتر گذاشته است.

 

 

حتی در صورت اجرایی نشدن و به تاخیر افتادن برجام هم دلیلی نداشت که دولتمردان اقتصاد مقاومتی را اجرایی نکنند،دولت برای اقتصاد مقاومتی هیچ اقدام عملی قابل قبولی را دراین شهرستان نشان نداده است.

 

 

تقریبا تمامی اقتصاددانان کشورمان بر این عقیده‌اند که اقتصاد مقاومتی باید اشتغال زا باشد. اشتغال زایی در هر جامعه معمولا رابطه مستقیمی با گسترش تولید و خود کفایی در صنایع مختلف دارد.

 

 

چراکه عمده اشتغال زایی از طریق ایجاد صنایع جدید شکل می گیرد. بنابراین می توان گفت اشتغال زایی و اقتصاد مقاومتی همزمان با هم چرخه‌ای را تشکیل می‌دهند. زیرا رشد اشتغال از طریق افزایش صنایع و تولید محقق می‌شود که ستون اقتصاد مقاومتی است.

 

 

وقتی دولت مساله معیشت محرومان را جزو اولویت های خود قرار ندهد معضل اقتصادی پیش می آید و معضل اقتصادی باعث بوجود آمدن شغلهای کاذب نظیر(قاچاق سوخت و…)می شود و مامورین نیروی انتظامی هم برابر وظیفه خود اعمال قانون می کنند و ما روزانه شاهد سوختن جوانان در آتش شغلهای کاذب در شهرستان هستیم و باید دولت مساله ی اصلی این منطقه که همان اقتصاد است را حل کند و در بحث اقتصاد مقاومتی اقدام قابل قبولی را انجام دهد.

 

 

همانطور که از بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برمی آید اقتصاد مقاومتی می تواند راهکاری برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کنونی در جامعه باشد ؛ از این رو دولت بایستی با برنامه ریزی درست در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت کند  و با تقویت کارآفرینی در کشور، استفاده‌ى حداکثرى از زمان، منابع و امکانات  و اجرای کامل اقتصاد مقاومتی  گامی در جهت بهبود اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم جامعه بردارد چرا که اقتصاد مقاومتی بنیان های علمی برای گذر از مشکلات و ساختن اقتصادی  پویا را داراست و بنا به فرموده رهبر گرانقدرمان معیار همه‌ی کارهای اقتصادی، فعّالیّتهای اقتصادی ما بایستی برنامه‌ی عظیم و همه‌جانبه‌ی اقتصاد مقاومتی باشد.

 

 

انتهای پیام/


ثبت نظر

ارسال