اتصال 25 هزار روستا به اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: 25 هزار روستا متصل به اینترنت شده اند و تلاش ما این است که تا پایان دولت همه روستاهای بالای 15 خانوار به اینترنت متصل شوند.
  • دوشنبه 15 آذر 1395 ساعت 12:40
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمود واعظی در همایش ملی خدمات عمومی‌ الزامی فناوری اطلاعات و ارتباطات در مناطق روستایی و کمتر توسعه‌یافته افزود : امسال حدود 300 میلیارد تومان برای اینترنت روستایی بودجه درنظر گرفتیم و در سال آینده نیز این رقم به 350 میلیارد تومان خواهد ‌رسید. 
وی گفت: با مذاکراتی که با مسئولان سازمان برنامه و بودجه داشته ایم مقرر شده است حتی اگر در بخش‌های دیگر دولت با کمبود بودجه مواجه شدیم در بخش روستایی بودجه دچار مشکل نشود و با بودجه‌ای که در اختیار داریم مطمئن باشید که این برنامه را به پایان می‌رسانیم.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: از ابتدای انقلاب تا امروز حمایت از مناطق محروم مدنظر بوده اما کمتر به این امر توجه شده است با این حال در دولت یازدهم اصرار زیادی به خدمات‌رسانی به روستاها شده است . 
وی بابیان اینکه در سه سال گذشته در بخش‌های مختلف کارهای بسیاری در جهت توسعه روستایی انجام و به روستاهای زیادی آبرسانی و گازرسانی شده است افزود: در حوزه ارتباطات نیز ما برغم اینکه با محدودیت مالی مواجه بوده ایم بودجه روستایی دستخوش مشکلات دیگر نشد و اولویت اول این بوده است که ارتباطات تلفنی را در روستاها برقرار کنیم. 
واعظی تصریح کرد: امروز ادعا می‌کنیم که همه روستاهای بالای 20 خانوار به ارتباط تلفنی مجهز هستند و تیمی که در سال 59 این کار را آغاز کرد در سال 95 این کار را به اتمام رسانده است و همه روستاهای بالای 20 خانوار ارتباط تلفنی دارند.
وی افزود: همچنین روستاهایی که فعالیت کمتری دارند یک خط تلفن و در روستاهای بالای 20 خانوار تمام منازل تلفن دارند.
وزیر ارتباطات افزود: انتقال ارتباط اینترنتی به روستاها با مقاومت‌هایی مواجه بوده است و عده ای بر این باور بودند که انتقال اینترنت موجب آشنایی روستائیان با فساد می شود، این در صورتی است که هدفگذاری دولت این بوده است که علاوه بر انتقال اینترنت، خدمات نیز به روستاها منتقل شود، در حقیقت انتقال اینترنت به روستاها بخشی از خدمات رسانی به روستاییان در قالب شبکه ملی ارتباطات است.
وی با بیان اینکه هدف گذاری ما ارتقای سطح زندگی در روستاها بوده است گفت: دراین باره جلساتی را با وزارتخانه های آموزش و پرورش و بهداشت برگزار کردیم چرا که روستاها به علت نبود پزشک مقیم با مشکلاتی مواجه هستند. همچنین کمیته‌ای برای موضوع سلامت الکترونیک تشکیل شد و با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان میراث فرهنگی به توافقات خوبی رسیده‌ایم زیرا هدف این است که زندگی را در روستاها ارتقا دهیم تا در نهایت از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری شود.
واعظی تاکید کرد: باید بتوانیم کسب و کار را در روستاها افزایش دهیم و به روستاهایی که برای کسب و کار و گردشگری مناسب است بسته های کاربردی (اپلیکیشن هایی) منتقل کنیم تا کسب و کار رونق گیرد. 
وی گفت: اگر اقتصاد در روستاها ساماندهی و واسطه‌ها حذف شوند و منافع بدست روستایی برسد طبیعی است که روستایی می تواند اقتصاد خود را مدیریت کند و در شهرهای مختلف سرگردان نشود و برای این کار از استانداران کمک گرفته ایم ، چرا که بدون کمک آنها که با شرایط محیطی و بومی روستاها آشنایی دارند این کار غیرممکن است. 


ثبت نظر

ارسال