به گزارش
خبرگزاری صداو سیما ؛نیره پیروزبخت در همایش و نمایشگاه بین المللی صنعت CNG و سوخت جایگزین با اشاره به اینکه ایران جزو پنج کشور تولیدکننده گاز است و همچنین جزو سومین کشور مصرف کننده گاز دنیا نیز است، افزود: باید قدر این منابع طبیعی را بدانیم گرچه در مصرف آن زیاده روی نکردیم ولی باید به فکر مصرف بهینه باشیم تا آیندگان نیز از آن بهره ببرند.
وی گفت: وظیفه استاندارد تدوین استانداردهای لازم است که در زمینه استفاده از CNG ها نگرانی نداریم و استانداردها کاملا به روز هستند.
پیروزبخت به نظارت اجباری استاندارد به جایگاه های گاز اشاره کرد و افزود: نظارت بر مخازن موجود در خودروها نیز اجباری است اما پس از زمان مشخص دوباره باید بازرسی شود تا به بمبی متحرک تبدیل نگردد گرچه هنوز ساز و کار آن از نظر مراجع قانونی پیش بینی نشده است.
وی گفت: تعداد جایگاه های CNG تا پایان امسال دو هزار و 343 جایگاه در 31 استان است و 24 شرکت بازرسی نیز تا پایان آبان امسال فعال هستند.
پیروزبخت افزود: از تعداد جایگاه های CNG دو هزار و 7 جایگاه بازرسی شده اند و از حدود هزار و 170 جایگاه هم بازرسی مجدد صورت گرفته است.
وی گفت: متاسفانه برخی از جایگاه ها همکاری نکردند که تعداد آنها 115 جایگاه است که بعد از مدت کوتاهی اگر این همکاری صورت نگیرد به مراجع قضایی معرفی می شوند.
رئیس سازمان استاندارد کشور افزود: 146 جایگاه نیز غیرفعال هستند و 100 جایگاه نیز با بازرسی و گزارش سازمان استاندارد اعلام قطع همکاری شدند.
وی در زمینه نظارت و بازرسی خودروهای عمومی و دولتی نیز گفت: 26 هزار و 500 خودرو بازرسی شد که تعدادی از آنها که مشکل داشتند از چرخه یا خارج شدند و یا اگر قابل تعمیر بودند تعمیر شدند.
وی در پایان با اشاره به مصوبه هیئت دولت درباره اجباری شدن معاینه فنی خودروها افزود: درخواست ما این است که اجباری شدن معاینه فنی خاص خودروهای بنزین سوز نباشد و شامل خودروهای گازسوز نیز شود.