دشمنان درحال نفوذ در تصمیم گیری های مدیران هستند

معاون اول قوه قضاییه گفت: امروز دشمنان در بحث نفوذ و تاثیرگذاری در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های مدیران ما سرمایه گذاری فوق العاده ای می کنند.
  • سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت 16:54
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ، محسنی اژه ای در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران به روحیه قوی و خستگی ناپذیر دانشجو اشاره کرد و افزود: با این روحیه بسیاری از اعوجاج ها سست و از رذایل انسانی جلوگیری می شود.
وی گفت: دشمن درخصوص تخریب روحیه انقلابی مردم ما به ویژه جوانانمان تلاش فوق العاده می کند و اگر مقام معظم رهبری به موقع به میدان نمی آمدند برخی عوامل داخلی با هم نوایی شیطان بزرگ، روحیه جهادی و انقلابی گری را افراطی معرفی می کردند.
محسنی اژه ای در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هجمه های فراوان علیه قوه قضاییه افزود: یک دلیل این هجمه ها این است که قوه قضاییه با مفسدان اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نفوذی ها با قدرت برخورد کرده است.
وی گفت: یک روزی مطرح می کردند که چرا قوه قضاییه با آفتابه دزدها برخورد می کند اما اکنون همه می دانند که چه کسانی در قوه قضاییه محاکمه شدند و یا درحال محاکمه هستند.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: ما تا بالاترین مقام را مورد بازخواست و تحقیق قرار داده ایم و اگر جرم آنها ثابت شد برخورد کرده ایم.
محسنی اژه ای گفت: یک زمانی برادر رئیس قوه قضاییه مورد سوال بود و رئیس قوه به رئیس کل دادگستری دستور دادند که بدون هیچ ملاحظه ای این موضوع رسیدگی شود و حتی رئیس قوه قضاییه در مورد برادر دیگرشان هم که مسایلی از قول آقای احمدی نژاد و مرتضوی مطرح شد از من خواستند بدون هیچ ملاحظه ای بررسی کنم.
وی افزود: برخی می خواهند کارآیی قوه قضاییه را کم و شمشیر این قوه را کند کنند.
محسنی اژه ای گفت: یکی از افراد پرقدرت مالی، سیاسی، اجتماعی و پرسابقه تاریخی جناب آقای هاشمی رفسنجانی است و یک زمانی می گفتند حتی نمی شود یک نفر از بستگان او را محاکمه کرد اما دیدیم که در زمانی که دختر او در زندان بود پسرش محاکمه می شد و همزمان دختر دیگرش هم در دادسرا رفت و آمد می کرد.
وی افزود: رئیس دولت دهم هم قوه قضاییه را تحت فشار قرار می داد اما این قوه در مورد افرادی که اتهامی متوجهشان بود کوتاهی نکرد و وقتی آقای محمدرضا رحیمی معاون اول بود بیش از 10 جلسه در حضور بازپرس حضور یافت.
معاون اول قوه قضاییه گفت: آقای احمدی نژاد در بحث تعقیب معاون اجرایی اش هم مخالفت های زیادی می کرد اما قوه قضاییه تسلیم نشد.
محسنی اژه ای همچنین به مثال هایی درخصوص قاطعیت قوه قضاییه در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی هم اشاره کرد.
وی گفت: ما در این دولت هم بسیاری از افراد را تحت تعقیب قرار داده ایم و در هفته های اخیر یکی از معاونان رئیس جمهور که مطلبی را درخصوص روستایی گفته بود تحت تعقیب قرار دادیم و او در دادگاه بدوی محکوم شد.
محسنی اژه ای در ادامه به موضوع پرونده امیرمنصور آریا و محاکمه مدیرعامل وقت بانک صادرات اشاره کرد و افزود: این فرد جایگاه های متعددی پس از انقلاب داشت و افراد زیادی واسطه شدند و سفارش کردند که به اتهامات او رسیدگی نکنند اما در آن پرونده مورد اتهام قرار گرفت.
وی گفت: در بحث آقای بابک زنجانی هم ما چهار وزیر، رئیس وقت بانک مرکزی و برخی مدیران نفتی را در چندین جلسه احضار کردیم و هنوز تحقیقات ما تمام نشده است و اگر قاضی به این نتیجه برسد که آنها مسبب کارهای مجرمانه بوده اند آنها را تحت تعقیب قرار خواهیم داد.


مصونیت نمایندگی مجلس، اقدامات مجرمانه را شامل نمی شود

معاون اول قوه قضاییه : مصونیت نمایندگی مجلس در بحث رای و نظارت است و اقدامات مجرمانه را شامل نمی شود.

محسنی اژه ای در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران در پاسخ به سوالی درباره اظهارات صادقی نماینده مجلس افزود: این فرد قبل از اینکه نماینده مجلس شود در بحث بورسیه ها چندین شاکی داشت و نسبتی را هم که در مورد حساب های قوه قضاییه داد نادرست بود.
وی همچنین گفت: در هفته های اخیر یکی از معاونان رئیس جمهور مطلبی را در خصوص روستایی گفت و تحت تعقیب قرار گرفت و در دادگاه بدوی محکوم شد.
اژه ای همچنین درباره قاطعیت قوه قضاییه در برخورد با تخلفات افزود: رئیس قوه قضاییه حتی مطالبی که درباره دو برادرش مطرح شده بود دستور پیگیری و رسیدگی قانونی داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: زمانی کسی فکر نمی کرد بستگان آقای هاشمی رفسنجانی محاکمه شوند در حالی که در همین قوه قضاییه همزمان که یکی از دختران او در زندان بود پسرش در حال محاکمه بود.

 آماده محاکمه سران فتنه هستیم
      
معاون اول قوه قضاییه گفت: اگر مصوبه شورای عالی امنیت ملی تغییر کند آماده محاکمه سران فتنه هستیم.
محسنی اژه ای افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی سران فتنه باید در حصر باشند و محاکمه نشوند و این مصوبه به قوت خود باقی است.
وی گفت: ما معتقدیم سران فتنه مرتکب جرائم و اتهامات قابل تعقیب هستند و اگر مصوبه شورای عالی امنیت ملی تغییر کند آنها را محاکمه می کنیم.


پاسخ محسنی اژه ای درباره برادر رئیس جمهور

معاون اول قوه قضائیه درباره برخی اظهارات پیرامون برادر رئیس جمهور گفت: تاکنون هیچ موردی به صورت رسمی از دستگاه ها درباره این فرد به دادستان نرسیده است.
 محسنی اژه ای در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا با وجود اتهامات سنگین حسین فریدون با او برخورد قضایی نمی شود افزود: به لحاظ اخلاقی تا چیزی مشخص نیست نباید مطرح کرد و من کاری با حسن و حسین ندارم و یک زمان ما با شایعات مواجهیم و یک زمان با مستندات.
وی گفت: در مورد این فرد از وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان اطلاعات سپاه و یا شاکی خصوصی چیزی نرسیده است که بخواهیم پیگیری کنیم.
محسنی اژه ای افزود: اگر اتهام پیدا شد وی را احضار می کنیم تا توضیح دهد.



گزارش تکمیلی سازمان بازرسی درباره حقوق های نجومی دریافت شد


معاون اول قوه قضاییه گفت: دیروز گزارش تکمیلی سازمان بازرسی کل کشور در خصوص بیمه ها و بانک ها و در موضوع حقوق های نجومی نهایی و تقدیم دادستان کل کشور شد.
محسنی اژه ای در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران در پاسخ به سوالی درباره حقوق های نجومی افزود: به طور قطع همه کسانی که حقوق نجومی دریافت کرده اند اقدام قانونی نداشته اند .
وی گفت: ما در این بین با شرکت هایی مواجه بودیم که زیان ده بودند اما شاهد بودیم که سودهای  بسیار کلانی از همین شرکت ها عاید اعضای هیئت مدیره شد و حتی در این خصوص بطور سوری آمدند شرکت ها را سودده معرفی کردند.
محسنی اژه ای افزود: حرف ما این است که اگر مثلا در بحث صندوق توسعه ملی عزل هایی رخ داد چرا این اقدام در موارد دیگر صورت نمی گیرد و چرا با مردم بطور شفاف سخن گفته نمی شود و اگر هم کسی از این افراد مجرم نیست اما باید پول را برگرداند همین را به مردم شفاف بگویید.
وی گفت: ما از همان روزهای اول مطرح شدن حقوق های نجومی قصد ورود داشتیم اما دولت و دیوان محاسبات از ما خواستند ورود نکنیم اما دولت که هیچ فهرستی ارائه نداد و دیوان محاسبات هم کاری نکرد و دادستان کل کشور هم به همه دستگاه ها نامه نوشت که موارد جرم را اعلام کنند.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: فقط سازمان اطلاعات سپاه 12 پرونده ارجاع داد اما تاکنون هیچ چیزی از وزارت اطلاعات ، وزارت اقتصاد و دیوان محاسبات دریافت نکرد و فقط شنیدیم ده نفر پولها را بر نمی گردانند و ممکن است اسامی آنها را به قوه قضاییه بدهند.
وی گفت: سازمان بازرسی کل کشور از همان ابتدا در این حوزه ورود کرد و گزارش تکمیلی آن هم دیروز در بحث بیمه ها و بانک ها نهایی و تقدیم دادستان شد و دادستان مشغول بررسی فهرست سازمان بازرسی و آن 12 پرونده مربوط به سازمان اطلاعات سپاه است.
محسنی اژه ای گفت: ما نمی گوییم همه کسانی که این حقوق ها را دریافت کرده اند مجرم هستند اما مثلا کسی که باید 16 جلسه شرکت می کرد و همین تعداد را هم شرکت نکرد اما به ازای آن مبالغی میلیارد حق الزحمه دریافت کرد این حق است ؟
وی افزود: یکی از کارمندان وزارتخانه ها در 23 شرکت یا عضو و یا رئیس هیئت مدیره است و  شغل اصلی اش هم این نیست آیا اینها قانونی است؟ 
محسنی اژه ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا باید رسیدگی پرونده هایی همچون کرسنت در قوه قضاییه بعد از گذشت ده سال نتیجه ندهد؟ افزود: برخی پرونده ها زمان می برد و من قصد توجیه ندارم.
وی گفت: در یکسری پرونده ها نیازمند نظر کارشناسی هستیم و یکی از گرفتاریهای جدی ما همین موضوع کارشناسی است و این کارشناسان رسمی دادگستری جزو پرسنل دادگستری نیستند و گاهی اختلاف نظر میان کارشناسان کارهای قضایی ما را با مشکل مواجه می کند.
وی گفت: مثلا در پرونده بیمه یک ملکی در خیابان میرداماد در سال 95 حدود 600 میلیارد تومان کارشناسی شد و چند روز بعد همین ملک هزار و 200 میلیارد تومان کارشناسی شد.
محسنی اژه ای افزود: در موضوع بابک زنجانی ساختمان ایران زمین به مبالغی مختلف شامل 740 میلیارد تومان، هزار و 700 میلیارد تومان و هشت هزار میلیارد تومان کارشناسی شد و اینها رسیدگی های ما را پیچیده می کند.



ثبت نظر

ارسال