رتبه بندی شرکت های بیمه ضروری است/ تشکیل کارگروه مشترک کمیسیون اقتصادی با صنعت بیمه

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کارگروه مشترکی بین صنعت بیمه و کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: باید به موضوع رتبه بندی شرکت ها در صنعت بیمه توجه شود.
  • سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت 23:55
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از خانه ملت؛ محمدرضا پورابراهیمی داورانی در نشست مشترک کمیسیون اقتصادی با رئیس کل و اعضای هیأت عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت بیمه با تبریک روز بیمه گفت: علاقمندیم برای توسعه صنعت بیمه تعاملات لازم را با مدیران این صنعت انجام دهیم تا مشکلات صنعت بیمه رفع شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید رویکردی همه جانبه اتخاذ شود تا در زمینه های مختلف مشکلات صنعت بیمه ارزیابی و رفع شود البته در این زمینه مجلس قانونی در رابطه با بیمه شخص ثالث مصوب کرد که سهم عمده ای می تواند در رفع برخی از مسائل داشته باشد.

وی ادامه داد: تعامل و همکاری صنعت بیمه با کمیسیون اقتصادی باعث می شود از ظرفیت مجلس در ارتقاء صنعت بیمه استفاده شود و در برنامه ششم توسعه نیز به بحث هایی مانند موضوع بیمه اتکایی توجه شده است.

پورابراهیمی داورانی افزود: باید ساختارها اصلاح شود و مردم از میزان ریسک شرکت های بیمه ای اطلاع داشته باشند همچنین به رتبه بندی شرکت های بیمه ای و حضور بیمه های خارجی توجه شود البته در این رابطه باید کارهای کارشناسی انجام شود.

وی با اشاره به لزوم توجه به نرخ های بازده در صنعت بیمه افزود: باید نظارت ها در خصوص مسائل شرکت های بیمه ای موثر باشد و به موضوع شفافیت در این صنعت توجه شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: صنعت بیمه باید گزارش جامعی از عملکرد این صنعت در موضوعات مختلف مانند ترکیب سهامداران و بحث افزایش سرمایه ها ارائه دهد و این موضوع را مدنظر داشته باشد کمیسیون اقتصادی مجلس آمادگی لازم را برای رفع چالش های صنعت بیمه دارد تا زمینه ارائه خدمات بهتر به مردم فراهم شود.

پورابراهیمی داورانی در پایان افزود: با تشکیل کارگروه مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس و صنعت بیمه زمینه برای رفع مشکلات فراهم می شود.

براساس این گزارش شریف پور نماینده ماکو در مجلس گفت: باید برای ارتقاء صنعت بیمه ابتدا به اولویت ها توجه شود و بحث نظارت بر بیمه ها تقویت شود.

سیدفرید موسوی، نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر لزوم توجه به صنعت بیمه گفت: باید با ارزیابی عملکرد صنعت بیمه در بخش های مختلف راهکارهای تقویت این صنعت مدنظر قرار گیرد.

سیدناصر موسوی لارگانی با تبریک روز صنعت بیمه گفت: مشکلات صنعت بیمه باید حل شود و عدم مطابقت محصولات بیمه ای با نیازهای جامعه بررسی شود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس با تاکید بر لزوم توجه به موضوع نوآوری در صنعت بیمه افزود: رقابت سالم در صنعت بیمه باعث توسعه این صنعت می شود البته باید به موضوع میزان سرمایه لازم برای تاسیس شرکت های بیمه ای توجه شود.

موسوی لارگانی افزود: برخی از شرکت های بیمه ای اختصاصی مشکلاتی را برای صنعت بیمه به وجود آورده اند که باید مورد رسیدگی قرار گیرد و علاوه بر توجه به ماهیت اجتماعی بیمه ها باید به ماهیت بازرگانی بیمه نیز توجه شود.

اسماعیلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این نشست گفت: اطلاعات مربوط به شرکت های بیمه ای باید در اختیار مردم قرار بگیرد و شفاف سازی در این رابطه ملاک قرار گیرد.

سیده فاطمه حسینی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود تحریم های اقتصادی اتفاقات خوبی در صنعت بیمه افتاد اما دیدگاه صنعت بیمه باید از دیدگاه پرداخت خسارت تغییر یابد و نباید فراموش کرد در صنعت بیمه دنیا به دیدگاه مدیریت ریسک توجه می شود و باید کارشناسی ها با رویکرد پیشگیری از حوادث انجام شود البته ممکن است مدیریت ریسک و ارزیابی های کارشناسی هزینه در پی داشته باشد اما این رویکرد باید لحاظ شود.

حسینی افزود: در زمینه صنعت بیمه نیاز به بازنگری در قوانین است و باید پایگاه داده ها تقویت شود.

حسینی شاهرودی عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: باید از ظرفیت های قانونی در بخش های مختلف اقتصادی به نحو احسن بهره گرفته شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: باید طرح جامع نظام بیمه ای تهیه شود و به موضوع نظارت ها توجه کافی شود.

آقاپور علیشاهی نماینده مردم شبستر در مجلس گفت: از اینکه بیمه گران در شرایط رکودی و تحریم های اقتصادی تلاش های خوبی داشتند تشکر می کنم و باید برای توسعه  صنعت بیمه فرهنگ سازی شود.

زهرا سعیدی، نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت: باید قوانین بیمه به روزرسانی شود و به موضوعاتی مانند رتبه بندی شرکت های بیمه ای و فرهنگ سازی توجه کافی شود.

علی اکبر کریمی، نماینده مردم اراک در مجلس با تاکید بر لزوم توجه به نقش صنعت بیمه در بازارهای مالی و سرمایه گذاری کشور گفت: سهم بیمه برای تنوع محصولات باید افزایش یابد باید توجه داشت در ایران بانک ها در فعالیت های اقتصادی سیطره دارند و اطلاعات مردم از شرایط بیمه ای کم است و باید در این رابطه اطلاع رسانی شود.

کریمی افزود: باید به موضوع افزایش پوشش های بیمه ای و افزایش سرمایه شرکت های بیمه ای و حضور در بازارهای منطقه ای توجه شود.

شهاب نادری، نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی افزود: باید به مشکلات مردم در صنعت بیمه رسیدگی شود و خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

گفتنی است در ابتدای این جلسه همتی رئیس کل بیمه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه به نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ارائه داد و ابراز امیدواری کرد این نشست زمینه ای فراهم کند تا صنعت بیمه کشور توسعه یابد.

انتهای پیام/

ثبت نظر

ارسال