به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، حجازی در نشست تخصصی هفته پژوهش با موضوع زنان افزود:24 درصد اعضای هیات علمی در وزارتخانه های بهداشت و علوم را بانوان تشکیل می دهند که تعدادشان 18 هزار و 481 نفر است.
وی افزود: زنان در یک دانشگاه،3 موسسه غیرانتفاعی، 3 موسسه پژوهشی و 6 مرکز پژوهشی مدیریت می کنند.
حجازی اضافه کرد: 10 معاون پژوهشی و 2 معاون آموزشی نیز در وزارت علوم زن هستند.
وی افزود: تنها 6 دهم درصد از مقالات علمی کشور را زنان تولید کرده اند.
مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده گفت: 48 درصد دانشجویان در وزارتخانه های بهداشت و علوم را بانوان تشکیل می دهند که این رقم در وزارت علوم به تنهایی 42 درصد است.
وی اضافه کرد: دختران در مقطع کارشناسی بیشتر از پسران هستند اما در تحصیلات تکمیلی مراکز غیرانتفاعی، دانشگاه های علمی و کابردی و دانشگاه های فنی و حرفه ای دانشجویان پسر تعداد بیشتری دارند.
حجازی گفت: 53.2 درصد از دانشجویان علوم انسانی، 68.8 درصد از دانشجویان علوم پایه، 23درصد از دانشجویان فنی و مهندسی، 52 درصد از دانشجویان کشاورزی و به طور کلی 57 درصد از دانشجویان تمام دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی کشور را بانوان تشکیل می دهند.
وی افزود: در وزارت علوم تعداد دانشجویان دختر تنها در مقطع کارشناسی بیشتر از پسران است و در کارشناسی ارشد 35.5 درصد و در مقطع دکترا 37 درصد از دانشجویان دخترند.
مشاور وزیر علوم تحقیقات و فناوری در امور زنان و خانواده گفت: 44 درصد از دانش آموختگان و فارغ التحصیلان کشور را زنان تشکیل می دهند.
وی اضافه کرد :41 درصد از فارغ التحصیلان مقطع دکترای تخصصی را زنان تشکیل می دهند و انتظار می رود میزان اعضای هیات علمی از بانوان فارغ التحصیل افزایش یابد.
حجازی اضافه کرد: تنها 4 مجله تخصصی علمی در کشور را بانوان منتشر می کنند.
وی افزود: با معرفی 20 مشاور زنان و خانواده در 20 دانشگاه کشور در تلاشیم بانک اطلاعاتی پژوهشگران و اعضای هیات علمی فعال در دانشگاه های کشور را تکمیل کنیم.
حجازی یادآور شد: شورای سیاست گذار وزارت علوم به منظور افزایش مشارکت زنان در این وزارتخانه بر اساس افراد بالادستی برنامه ریزی می کند.