به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، سورنا ستاری در دومین روز از همایش مدیران و مسئولان قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) افزود: بزرگترین مشکل شرکتهای دانشبنیان، نبود بازار کار است.
وی افزود: اقتصاد نفتی و فروش نفت خام، کارآفرینی را در کشور ما با مشکل مواجه کرده و سبب شده است به سراغ فعالیتهای دانشبنیان نرویم؛ در وضعیت کنونی، خامفروشی معنایی ندارد و در شرایط حاضر، علم و دانش است که حرف اول را میزند.
ستاری ادامه داد: قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) به عنوان یک مجموعه بزرگ سازندگی، میتواند هزاران نفر از متخصصان و گروههای تخصصی را به دنبال خود در مسیر پیشرفت قرار دهد.
وی با اشاره به فعالیت 2800 شرکت دانشبنیان در ایران افزود: اینکه جایی مانند قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در کشورمان وجود دارد که میتواند همه این شرکتها را در مسیر صحیح هدایت کند موجب افتخار است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: «ما میتوانیم» شعاری است که در فرهنگ ما وجود دارد اما از سوی دیگر، در طول برخی دورههای تاریخی به ایرانیان القا شده که «نمیتوانند» هر چند همواره افرادی بودهاند که میخواهند سدها را بشکنند و عکس این مسئله عمل کنند.
ستاری با بیان اینکه هیچ قراردادی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با کشورهای خارجی منعقد نشده است گفت: جوانان ما در تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی رشتههای فنی و مهندسی، رتبه دوم جهانی را دارند و معادل کشور آمریکا، مهندس در دانشگاههای کشورمان تربیت میشوند بنابراین باید به این جوانان اعتماد به نفس بدهیم و نیروی انسانی را قدر بدانیم زیرا همین عامل سبب تحول در اقتصاد میشود.
معاون رئیس جمهور، بسیج را نمونه کار عملی در راستای استقلال اقتصادی دانست و تصریح کرد: داشتن معادن نفت و گاز، سنگ و فلزات گرانبها در دنیای امروز ملاک پیشرفت نیست بلکه دانشی که برای استخراج آنها مورد استفاده قرار میگیرد اهمیت دارد.