به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان، مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در جلسه شورای اداری شهرستان ملکان گفت: با توجه به اینکه سرمایه گذاری برای احداث نیروگاه ۱۲۰۰مگاواتی واحداث آن در استان اخذ مجوزسرمایه گذاری خارجی شده است ، متاسفانه وزارت نیرو و وزارت راه وشهرسازی با کارشکنی وگیرو پیچ دادن کارهای اداری عملا سد را ه این سرمایه گذاری خارجی شده اند.
حسینی افزود : در حالکیه در ایران برای اخذ مجوز وشروع عملیات احداث یک واحد تولیدی وصنعتی ۱۷۰روز بطور متوسط زمان می برد این زمان در کشورهای حتی جهان سوم نیز به ۸روز ویک کمتر از آن رسیده است .
وی افزود: کشور ما در ایجاد کسب وکاردر رتبه ۱۲۰جهان قرار داریم واگر خواهان تحقق اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبری هستیم باید موانع ومشکلات موجود در زمینه جذب سرمایه گذاری برداشته شود .
رییس سازمان اقتصادی ودارائی استان همچنین سیاست گذاری در زمینه سرمایه گذاری وایجاد واحدهای تولیدی وصنعتی در استان را متناسب با ظرفیت ها ووتوانایی واستعدادهای هرشهرستان ندانست وگفت:احساسی وبدون برنامه گی عمل کردن آفتی است که در سرمایه گذاریها مبتلا هستیم.
در این جلسه فرماندار ملکان نیز از سرمایه گذاری ۴هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی در این شهرستان خبرداد وافزود: ۲هزار میلیارد ریال از این سرمایه گذاری مربوط به احداث بزرگترین کارخانه ذوب آهن شمالغرب کشور ودیگری احداث شهرک گلخانه ای است که برای آن بخش خصوصی ۲هزارمیلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است
محمدباقر خانی گفت:باتکمیل وبهر ه برداری از این دوطرح تا دوسال آینده برای بیش از ۱۴۰۰نفر شغل ایجاد خواهد شد .
وی با اشاره به اینکه این دوطرح بدون هیچ گونه اعتبارات وتسهیلات دولتی از طرف بخش خصوصی احداث می شود خواستار تعامل وهمکاری ادارات به منظور تسریع در اتمام این طرحها شد .
انتهای پیام/