به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، داود بهبودی در نشست تشریح طرح ملی توسعه کسبوکار و اشتغال پایدار (تکاپو) که با حضور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل یافت، اظهار داشت: در فضای فعلی و به لحاظ واقعیتهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، اشتغال دغدغه جدی برای دولت و مردم به شمار میرود.
وی با بیان اینکه اشتغال موضوع حساسی است که جزو سیاستهای اولویتدار دولت قرار دارد و یکی از موضوعات حوزه اقتصاد مقاومتی به شمار میشود، افزود: ما در جهت ایجاد اشتغالهای سهلالوصول، کوتاهمدت و میانمدت برای رسیدن به اشتغال پایدار مجدانه تلاش میکنیم و چارهای نداریم جز اینکه این مسیر را طی کنیم.
بهبودی خاطرنشان ساخت: برای ایجاد اشتغال باید توجه کنیم اقتضائات استانها و حتی شهرها متفاوت است، به عنوان مثال در استان آذربایجان شرقی فرش جزو صنایع اصلی دستباف بوده و تبریز پایتخت فرش دنیاست؛ خوشههای چرم و کفش، آجیل و خشکبار هم در اینجا بسیار فعال هستند و در عرصههای IT و ICT، قطعهسازی و قطعات خودرو نیز حرفهای زیادی برای گفتن داریم.
رئیس سازمان برنامهوبودجه آذربایجان شرقی اذعان داشت: برای مواجهه مناسب با مقوله تبریز 2018 یک سال مهلتداریم و این مأموریت و سوژهای برای توسعه و گسترش مشاغل مرتبط با صنعت گردشگری به شمار میرود.
این مسئول با بیان اینکه طبق سرشماری امسال استان ما نزدیک به 4 میلیون نفر جمعیت دارد و همواره نرخ مشارکت ما از متوسط کشوری بالا و نرخ بیکاری ما از متوسط کشوری پایین بوده است، خاطرنشان ساخت: یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت استان در بازار کار حضور دارند؛ نرخ بیکاری استان 10 درصد است و طبق تعریف مرکز آمار 120 هزار نفر بیکار داریم.
بهبودی با اشاره به اینکه نرخ پایین بیکاری به دلیل روحیات اجتماعی مردم ما است که هر کجا شغل باشد آنجا هستند، افزود: این مسئله سبب شده استان در دریافت حمایتها و تسهیلات به حاشیه رفته و فرصت های شغلی در یک دور باطل از استان خارج شود.