بانک مرکزی تسهیلات اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی را تامین کند/خروج ۳ صنایع استان از لیست واگذاری ها

استاندار خراسان شمالی با اعلام اینکه تاکنون 259 پروژه مصوب شده ستاد اقتصاد مقاومتی استان به بانک معرفی شده اند تا تسهیلات دریافت کنند، گفت: از بانک مرکزی خواستار هستیم تا تسهیلات مورد نیاز این پروژه های مصوب ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی را تامین کند.
  • جمعه 3 دی 1395 ساعت 18:10

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، محمد رضا صالحی، استاندار خراسان شمالی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی اظهار کرد: طی چهار سال اخیر وضعیت نرخ بیکاری خراسان شمالی از 14.4 درصد به 11.1 درصد رسیده است.

صالحی همچنین با بیان اینکه درآمد سرانه خانوارهای خراسان شمالی هم اکنون نصف درآمد سرانه خانوارهای کشور است، تصریح کرد: استان به رشد و رونق اقتصادی نیازمند است تا میزان درآمد سرانه خانوارهای استان رشد پیدا کند.

وی در ادامه به واحدهای تولیدی بخش کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: در خراسان شمالی تا سال 92، 205 واحد تولیدی کشاورزی راه اندازی شدند که در حال حاضر تعداد آنها به 351 واحد رسیده است.

وی افزود: در حال حاضر از 351 واحد، تعداد 285 واحد فعال هستند.

صالحی همچنین به واحدهای تولیدی صنعتی استان نیز اشاره کرد و گفت: در خراسان شمالی تا سال 92، 318 واحد تولیدی صنعتی راه اندازی شدند که در حال حاضر تعداد آنها به 376 واحد رسیده است.

وی افزود: در حال حاضر از 376 واحد، تعداد 298 واحد فعال هستند.

وی در بخشی دیگر از سخن خود با اشاره به سامانه بهین یاب و ثبت نام واحدهای تولیدی متقاضی دریافت تسهیلات، اظهار کرد: تاکنون 259 پروژه متقاضی دریافت تسهیلات در ستاد اقتصاد مقاومتی استان که تصویب شده بودند به بانک ها معرفی شدند.

استاندار خراسان شمالی گفت: این 259 پروژه، متقاضی 213 میلیارد تومان تسهیلات هستند که تاکنون بانک ها به 84 پروژه به مبلغ 48 میلیارد تومان تسهیلات اعطا کرده اند.

وی در ادامه خواستار شد: بانک مرکزی منابع تسهیلاتی کم بهره مورد تقاضای خراسان شمالی برای پاسخگویی به پروژه های مصوب ستاد اقتصاد مقاومتی استان را تامین کند.

وی در بخشی دیگر از سخن خود با تاکید بر ضرورت کمک به توسعه روستایی پایدار در خراسان شمالی عنوان کرد: خراسان شمالی هنوز از اجرای طرح مشترک مورد انعقاد معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری با بنیاد مستضعفان مبنی بر دریافت تسهیلات با کارمزد هشت درصد به روستاییان استان برخوردار نشده است.

افزون بر این، صالحی با اشاره به صنایع مادر استان، از قرار گرفتن سه مجتمع صنعتی استان ( آلومینای جاجرم، فولاد اسفراین و لوله گستر ) در لیست واگذاری به بخش خصوصی انتقاد کرد.

وی گفت: طی چند سال اخیر علاوه بر اینکه برای این سه صنعت مشتری پیدا نشده است، همچنین این سه صنعت با قرار گرفتن در لیست واگذاری ها برای دریافت تسهیلات بانکی دچار مشکل شده اند.

استاندار خراسان شمالی خواستار خروج این سه صنعت از لیست واگذاری ها به بخش خصوصی به مدت دو سال شد تا آنان امکان دریافت تسهیلات برای اجرای طرح های توسعه ای خود را داشته باشند.

انتهای پیام/


ثبت نظر

ارسال