به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، تحقق اقتصاد مقاومتی یکی از مطالبات اساسی رهبر معظم انقلاب از مسئولان اجرایی است که بنا بر فرموده ایشان اقتصاد مقاومتی واقعی همان کارآفرینی است.
توجه به تولید داخلی و بر اساس توانمندیهای محلی یک از مهمترین مسائل در تحقق اقتصاد مقاومتی است که باید ظرفیتهای هر بخش بهخوبی معرفی شود و راههای رسیدن به تولید و استفاده از این ظرفیتها برای مردم به ویژه جوانان جویای کار بهخوبی تبیین شود.
علی فتحی مهکی یکی از کارآفرینان حوزه اقتصاد مقاومتی است که با سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به تولید عسل در شهرستان سرپلذهاب پرداخته و اکنون سالانه 20 میلیون تومان از این راه درآمد کسب می کند.
وی با اشاره به شرح فعالیتش در رشته زنبورداری افزود: من از کودکی علاقه خاصی به طبیعت و زنبورداری داشتم و به همین خاطر در اوایل سال جاری 40 تعداد کلونی فعالیت زنبورداری را آغاز کردم و اکنون توانستم این فعالیت را به تعداد 60 کلونی افزایش دهم.
این کارآفرین برتر بیان کرد: با فعالیتم در زمینه تولید عسل توانسته ام علاوه بر خودم زمینه اشتغال سه نفر دیگر را نیز فراهم و همچنین سالانه حدود 4 تن تولید عسل مرغوب دارم.
این فعال اقتصادی خاطرنشان شد: خوشبختانه با عنایت خداوند و اعطای تسهیلات 200میلیون ریال از سوی بسیج سازندگی شهرستان سرپلذهاب رونق بیشتری به کسب و کار خود داده و توانستم با تولید کندوهای پلاستیکی ابتکار و نوآوری نوینی به خرج دهم.
وی محل عرضه محصول تولید خود را شهرستان سرپلذهاب عنوان کرد و گفت: در طی یک سال در فصول بهار و زمستان دوباراین کار تولیدی مورد بهره برداری و برداشت قرار می گیرد.
این کارآفرین برتر در پایان گفت: مسئولان با توجه بیشتر به زمینههای محلی و بومی منطقه ازجمله پتانسیلهای فراوان شهرستان سرپلذهاب در عرصه های کشاورزی و دامی و تسهیل راه جوانان در رسیدن به این مهم، میتوانند مشکلات اشتغال و تولید را تا حد زیادی کاهش دهند و زمینه را برای تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب فراهم کنند.
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.